AVTOMEHANIKA | Avtomehanika Cotman d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


AVTOMEHANIKO COTMAN je 28. julija 1985 ustanovil njen lastnik in direktor Igor Cotman z namenom servisnega vzdrževanja in popravil dostavnih in gospodarskih vozil.
AVTOMEHANIKA - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
AVTOMEHANIKAAVTOMEHANIKA-2021-12-22-04-04-28.png

AVTOMEHANIKA

Avtomehanika Cotman d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaAVTOMEHANIKO COTMAN je 28. julija 1985 ustanovil njen lastnik in direktor Igor Cotman z namenom servisnega vzdrževanja in popravil dostavnih in gospodarskih vozil. Leta 1990 se je družba strateško odločila, da se v svoji dejavnosti osredotoči predvsem na vozila blagovne znamke Mercedes Benz, katere tržni delež je med največjimi na slovenskem trgu ter da se zaradi vse večje tehnološke zahtevnosti pri popravilih in vzdrževanju modernih komercialnih vozil, specializira za proizvode enega največjih proizvajalcev komercialnih vozil ne samo v Evropi temveč v svetovnem merilu.

Široka produktna paleta komercialnih dostavnih in tovornih vozil Mercedes-Benz družbi AVTOMEHANIKA COTMAN zagotavlja tako dolgoletno varnost kot tudi pozitiven družbeni ugled v slovenskem gospodarskem okolju.

Dejavnost servisnega vzdrževanja, popravil in prodaje nadomestnih delov, obsega sledeče produkte:

dostavna vozila Mercedes Benz Vito, Viano, Sprinter, Vaneo in Vario
težka tovorna vozila Mercedes Benz Actros, Axor, Atego, Econic
avtobuse Mercedes Benz in Setra
motorje in ostale komponente Mercedes Benz
dostavna in tovorna vozila ostalih proizvajalcev (M.A.N., Iveco, Volvo, Scania, Renault)
nadomestne dele za zgoraj omenjene programe


AVTOMEHANIKA

AVTOMEHANIKA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
AVTOMEHANIKA | Avtomehanika Cotman d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - AVTOMEHANIKA | Avtomehanika Cotman d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386