AVTOMEHANIKA | PONUDBA tipi-top.si


Avtomehanično dejavnost smo registrirali leta 1987. Sedem let kasneje smo dobil licenco za pooblaščeni servis za vozila KIA, in leta 2014 smo se pridružili mreži Service MAXX.
AVTOMEHANIKA - tipi-top.si


AVTOMEHANIKAAVTOMEHANIKA-2021-12-23-11-08-42.png

AVTOMEHANIKA

- Delujemo na področju: podravska SlovenijaAvtomehanično dejavnost smo registrirali leta 1987. Sedem let kasneje smo dobil licenco za pooblaščeni servis za vozila KIA, in leta 2014 smo se pridružili mreži Service MAXX. Imamo bogato zgodovino, med strankami pa velik renome. Avtomehanika Potočnik velja za enega najboljših servisnih centrov KIA v Sloveniji.

Naša želja pa ni samo nadaljevanje že doseženega, temveč širitev dejavnosti v prodajo še kakšne blagovne znamke avtomobila, kakor tudi pooblaščenega servisa.

ORIGINALNA PLATIŠČA ZA ENOSTAVNO MENJAVO KOLES
Ste naveličani čakanja pred vulkanizerskimi delavnicami zaradi nenadne spremembe vremena ali bližajočega se roka za menjavo pnevmatik?
Za vas imamo enostavno rešitev, ki vam prihrani čas in denar.

Izberite dodatno Kia platišče za vaš model vozila in izdelali vam bomo zimske ali letne komplete koles ki imajo vrsto prednosti:
Hitrejši čas premontaže skrajša čas storitve in zmanjša strošek vulkanizerja. Stroški kompletov koles se zgolj v nekaj sezonah izenačijo s stroški premontaže pnevmatik.
Poleti lahko na vozilu uporabljate platišča večjih dimenzij, ki poudarijo dizajn vašega vozila. Oblika originalnih platišč Kia je do popolnosti usklajena z obliko vozila.
Komplete koles z letnimi pnevmatikami uporabljate samo poleti, zato platišča niso izpostavljena agresivnejšim zimskim vremenskim pogojem. Na ta način letna platišča ohranite lepa in nepoškodovana.
Z uporabo kompletov koles se izognete vsakoletnim nevarnostim poškodb TPMS senzorja, ki je del večine novejših modelov vozil in se pri premontaži pnevmatik lahko poškoduje.
Ob prodaji vozila povečate njegovo tržno vrednost.


AVTOMEHANIKA

AVTOMEHANIKA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
AVTOMEHANIKA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - AVTOMEHANIKA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.