ARHITEKTURA | PONUDBA tipi-top.si


»Arhitektura nas osvobaja, objema sedanjost in nam omogoča doživljanje počasnega, zdravilnega toka časa. Stavbe in mesta so orodje in muzej časa.
ARHITEKTURA - tipi-top.si


ARHITEKTURAARHITEKTURA-2022-01-03-10-03-08.jpg

ARHITEKTURA

- Delujemo na področju: pomurska, posavska, koroška, obalno-kraška, osrednjeslovenska, gorenjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, goriška, zasavska, savinjska, podravska Slovenija»Arhitektura nas osvobaja, objema sedanjost in nam omogoča doživljanje počasnega, zdravilnega toka časa. Stavbe in mesta so orodje in muzej časa. Omogočajo nam videti in razumeti minevanje zgodovine in biti zraven v časovnih ciklih, ki presegajo posameznikovo življenje.« Juhani Pallasamaa, Oči kože: arhitektura in čuti, 2007
Zaupajte nam, da vam pomagamo pri graditvi vaše prihodnosti in puščanju arhitekturnih drobcev zgodovini.

Praktično je vse kar nas obdaja arhitektura – arhitektura narave, človeka. Vsak posameznik jo dojema drugače in se identificira z njo. Njeni temeljni elementi so trdnost, funkcionalnost in estetika. Če znamo vse tri elemente povezati nastane kakovostna prostorska rešitev in bivanjsko okolje.

V stroki pojem pomeni vključevanje in sodelovanje med uporabnikom in arhitektom v procesih prostorskega načrtovanja. Cilj in operativno orodje je vzpostavitev komunikacije med arhitekturno stroko, politiko in javnostjo.

Slog ter spremembe v arhitekturi so povezane z razvojem gradbenega materiala. Prav ta nam omogoča nove možnosti pri iskanju novih, atraktivnih oblik. Materiali torej dodobra vplivajo na arhitekturo, ta pa jim da dodano vrednost.


ARHITEKTURA

ARHITEKTURA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ARHITEKTURA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ARHITEKTURA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386