Toplotne črpalke | REAM trgovina in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Toplotne črpalke Mitsubishi Electric zagotavljajo optimalno ogrevanje v vsakem okolju.

Zakaj toplotna črpalka?
Bi radi toplotno črpalko zrak voda, ki je visoko zmogljiva, zanesljiva in jo je enostavno namestiti? Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo, zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančen nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje.
Toplotne črpalke - tipi-top.si


 Toplotne črpalke-Toplotne-črpalke-2021-12-20-10-18-41.png

Toplotne črpalke

REAM trgovina in storitve d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, primorsko-notranjska, zasavska, obalno-kraška, goriška, pomurska, jugovzhodna, savinjska, osrednjeslovenska, posavska, koroška, podravska SlovenijaToplotne črpalke Mitsubishi Electric zagotavljajo optimalno ogrevanje v vsakem okolju.

Zakaj toplotna črpalka?
Bi radi toplotno črpalko zrak voda, ki je visoko zmogljiva, zanesljiva in jo je enostavno namestiti? Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo, zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančen nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje. Mitsubishi Electric toplotne črpalke tvorijo celovit ogrevalni sistem in zagotavljajo vse ključne komponente za ogrevanje ali hlajenje.


Toplotna črpalka za stanovanjske objekte
Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. S tehnologijo Ecodan (do -20°C) ali Zubadan (do -28°C) poskrbijo za brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih. Vse toplotne črpalke imajo tudi možnost za priklop Wi-Fi vmesnika, ki skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika.

Toplotne črpalke za večje in poslovne objekte
Da lahko zadostimo toplotnim zahtevam večstanovanjskih objektov, hotelov in drugih večjih objektov je Mitsubishi Electric z uporabo dodatne regulacije poskrbel za sistem več zaporedno vezanih toplotnih črpalk – kaskada. V kaskadni sistem lahko povežemo do 6 toplotnih črpalk enakih nazivnih moči z maksimalno močjo ogrevanja – 138 kW. Z vgrajeno funkcijo izmenjavanja delovanja enot lahko uspešno nadzorujemo ogrevanje in dosegamo najvišje udobje ter učinkovito varčevanje z energijo.


Toplotne črpalke

Toplotne črpalke

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Toplotne črpalke | REAM trgovina in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Toplotne črpalke | REAM trgovina in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386