POBRIZGI | VIANOVA SLOVENIJA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Vezni sloj

Kationska bitumenska emulzija se uporablja za pobrizg bituminiziranih plasti, kot kontaktni pobrizg pred vročim asfaltiranjem ter kot vezni sloj med zaščitnim in obrabnim slojem asfalta.Pobrizge izvajamo s kamionsko cisterno in gredjo za enakomerno široko brizganje s elektronskim doziranjem in registratorjem pobrizga.
POBRIZGI - tipi-top.si


 POBRIZGI-POBRIZGI-2021-11-22-12-47-48.png

POBRIZGI

VIANOVA SLOVENIJA d.o.o - Delujemo na področju: jugovzhodna, gorenjska, goriška, zasavska, primorsko-notranjska, podravska, koroška, savinjska, pomurska, posavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska SlovenijaVezni sloj

Kationska bitumenska emulzija se uporablja za pobrizg bituminiziranih plasti, kot kontaktni pobrizg pred vročim asfaltiranjem ter kot vezni sloj med zaščitnim in obrabnim slojem asfalta.Pobrizge izvajamo s kamionsko cisterno in gredjo za enakomerno široko brizganje s elektronskim doziranjem in registratorjem pobrizga.Dobava je možna tudi v 200 litrskih kovinskih sodih, v kolikor blaga ne porabite takoj, ga je potrebno vsaj enkrat mesečno premešati. Izdelek se ne sme zlivati v vodotoke ali kanalizacijo.


POBRIZGI

POBRIZGI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
POBRIZGI | VIANOVA SLOVENIJA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - POBRIZGI | VIANOVA SLOVENIJA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.