Nadstreški | MKL Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Splošno
Konstrukcija je sestavljen iz aluminijastih profilov, ki so dodatno barvani v barvo po lestivci RAL. Nadstrešek vam izdelamo glede na mere, ki so pridobljene na ogledu objekta.

ponudbe
Nadstreški - tipi-top.si


 Nadstreški-Nadstreški-2021-12-05-03-39-24.png

Nadstreški

MKL Systems d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, posavska, goriška, gorenjska, zasavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, koroška, podravska, savinjska, pomurska, jugovzhodna SlovenijaSplošno
Konstrukcija je sestavljen iz aluminijastih profilov, ki so dodatno barvani v barvo po lestivci RAL. Nadstrešek vam izdelamo glede na mere, ki so pridobljene na ogledu objekta. Višina ter naklon strehe se določita glede na željo stranke.

Kritina
Kritina aluminijastih nadstreškov za terase:

POLNI POLIKARBONAT
ENOSLOJNI POLIKARBONAT
KALJENO STEKLO
LEPLJENO STEKLO
Nad kritino se lahko po potrebi montirajo tudi senčila.

Prednosti
V celoti aluminjasta konstrukcija – ni možnosti korozije
Prašno barvana površina
Vijačena konstrukcija – brez varjenja
Kritina po izbiri (Polikarbonat, steklo)


Nadstreški

Nadstreški

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Nadstreški | MKL Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nadstreški | MKL Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam