Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd | Lesarstvo Žaže, mizarsko, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Potrebujete lesen nadstrešek za avto? Nadstrešnico nad vhodnimi vrati ali nadstrešek nad teraso?

Potem ste na pravi strani.Cena lesenega nadstreška
Cena nadstreška za avtomobil, nadstrešnice nad vrati in nadstreška nad teraso, se lahko zelo razlikuje.

ponudbe
Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd - tipi-top.si


 Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd-Leseni-nadstreški-za-avto-kolesa-terase-ipd-2021-12-05-03-48-40.jpg

Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd

Lesarstvo Žaže, mizarsko, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska, podravska, goriška, zasavska, koroška, obalno-kraška, gorenjska, pomurska, savinjska SlovenijaPotrebujete lesen nadstrešek za avto? Nadstrešnico nad vhodnimi vrati ali nadstrešek nad teraso?

Potem ste na pravi strani.Cena lesenega nadstreška
Cena nadstreška za avtomobil, nadstrešnice nad vrati in nadstreška nad teraso, se lahko zelo razlikuje. Cena je odvisna od vrste lesa, stopnje barvanja, izbira montaže, izbira kritine ter seveda velikosti nadstreška.Leseni nadstreški za avto so vsestranski in prilagodljivi
Lesen nadstrešek za avto podjetja Žaže ni le dodaten okras k vaši hiši ampak vam nadstrešek nudi tudi zaščito vašega avta v vseh letnih časih. Pozimi pred snegom in žledom, poleti pred sončnimi žarki in točo.Leseni nadstreški so zelo prilagodljivi pri oblikovanju. Imajo zelo naraven in topel videz. Poleg tega pa so nadstreški iz lesa v primerjavi z ostalimi iz drugih materialov cenejši.Leseni nadstrešek lahko stoji bodisi samostojno ali je ena stran nadstreška pritrjena na steno hiše.

Nadstrešek za avto je tudi primeren prostor, kjer se lahko na zadnji strani ogradi prostor za kolesarnico ali ropotarnico.

Naši nadstreški so izdelani iz smrekovega ali macesnovega lesa.
Zaradi večje nosilnosti in lepšega izgleda nadstreške izdelujemo samo iz lepljenega lesa. Vsi nadstreški so mizarsko izdelani ter fino brušeni.Nadstrešek osnovno zaščitimo pred lesnimi škodljivci in ga po želji stranke tudi končno barvamo v odtenek po izbiri.

Naši nadstreški so mizarsko izdelani, izključno iz lepljenega lesa in so brušeni.Montaža lesenih nadstreškov
Nadstrešek pred montažo provizorično sestavimo že v delavnici tako, da na sami montaži izdelka ni večjih zapletov in je končana od 1 do 2 dni.Stranka ima možnost izbire nadstreška »na ključ«. To pomeni, da izvedemo vsa dela od izdelave, barvanja, dostave, montaže ter kritje nadstreška z različnimi kritinami (tegola Canadesse, pločevina, Sikka..). V naši ponudbi so tudi kleparska dela.Vse lesene nadstreške izdelujemo izključno po naročilu, tako da imate veliko odprtih možnosti za oblikovanje vašega nadstreška, ki bi pristajal k vašemu zgledu hiše.Izdelovanje lesenih nadstreškov je nam v veselje in vam v korist.

Naši nadstreški za avto niso le koristni, leseni nadstrešek za avto je lahko tudi odličen okras vaše hiše!


Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd

Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd | Lesarstvo Žaže, mizarsko, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Leseni nadstreški za avto kolesa terase ipd | Lesarstvo Žaže, mizarsko, proizvodno in storitveno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam