Žlebovi | SKRIN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Žlebovi in ostali krovski izdelkiKvalitetni žlebovi različnih vrst Pri nas poteka tudi izdelava krovskih izdelkov iz bakrene, jeklene in aluminij pločevine. Krovski izdelki, ki so izdelani na zalogo, se skladiščijo na suhem in v hladnem prostoru, kjer so krovski izdelki zaščiteni pred vlago, toploto in vročino.

ponudbe
Žlebovi - tipi-top.si


ŽleboviŽlebovi-2021-12-22-12-15-40.png

Žlebovi

SKRIN d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, jugovzhodna, savinjska, obalno-kraška, zasavska, podravska, pomurska, posavska, goriška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, koroška SlovenijaŽlebovi in ostali krovski izdelkiKvalitetni žlebovi različnih vrst Pri nas poteka tudi izdelava krovskih izdelkov iz bakrene, jeklene in aluminij pločevine. Krovski izdelki, ki so izdelani na zalogo, se skladiščijo na suhem in v hladnem prostoru, kjer so krovski izdelki zaščiteni pred vlago, toploto in vročino. V ponudbi pa je tudi izdelava korvskih izdelkov po naročilu.Brez krovskih izdelkov kot npr. žlebov si dandanes praktično ne moremo zamisliti strehe, saj le-ti poskrbijo za kontrolirano odvajanje vode s strehe, kar preprečuje močenje fasade in ostalih stvari pod streho. Vodo, ki se nabere po sistemu žlebov, lahko uporabimo za zalivanje rastlin, lahko pa jo tudi preprosto speljemo v kanalizacijo. Pred montažo žlebov je zelo pomembno, da opravimo izračun dimenzij, saj mora premer žleba ustrezati površini strehe, da lahko sprejme zadostno količino vode, pa tudi povprečni količini padavin na posamezni lokaciji. Žlebovi naše izdelave preprečujejo zlivanje tudi v primeru močnega deževja.Poznamo tudi žlebove za terase in balkone, ki preprečujejo stekanje vode po fasadi in ostalih elementih pod balkonom oz. teraso. Zaščitni premazi jih ščitijo pred korozijo, zato bodo prvoten lesk obdržali še vrsto let. Nudimo vam številne dodatke, ki omogočajo popolno montažo žlebov, ne glede na zahtevnost arhitekturne zamisli. Sem sodijo kolena, razpršilci, izlivi, kljuke, kotliči, reducirke, objemke, izogibi, lovilci deževnice in drugi krovski elementi, ki so del sistema žlebov.

Krovski izdelki:- vrhnjaki,- zračniki,- snegobrani,- obroba, - izogibi, - kotliči,- reducirke,- objemke,- razpršilci,- dimniki,- dvojni kotliči,- kolena,- izlivi,- lovilci deževnice,- vogalniki,- kljuke,- končnice,- žlebovi


Žlebovi

Žlebovi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Žlebovi | SKRIN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Žlebovi | SKRIN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam