Žlebovi | KOZOVINC d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

V podjetju Kozovinc doo izdelujemo bakrene, aluminijaste, pocinkane žlebove ter žlebove iz cinkotit pločevine. Žlebovi so lahko iz različnih materialov in v različnih barvnih odtenkih.

ponudbe
Žlebovi - tipi-top.si


ŽleboviŽlebovi-2021-12-22-12-18-05.png

Žlebovi

KOZOVINC d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna, posavska, zasavska, koroška, goriška, osrednjeslovenska, pomurska, gorenjska, podravska, primorsko-notranjska SlovenijaV podjetju Kozovinc d.o.o. izdelujemo bakrene, aluminijaste, pocinkane žlebove ter žlebove iz cinkotit pločevine. Žlebovi so lahko iz različnih materialov in v različnih barvnih odtenkih. Dimenzije žlebov so standardne (40, 33, 28 in 25), dolžina pa je lahko največ 6,40 m. Žlebovi so lahko polkrožne ali kvadratne oblike, Večino žlebov imamo stalno na zalogi.

V našem podjetju smo vam Na voljo za vsa vprašanja v zvezi z žlebovi in ostalimi krovsko kleparskimi izdelki - potrudili se bomo in vam svetovali najoptimalnejšo rešitev za vaše potrebe.


ŽLEBOVI: 25, 28, 33, 40, 50 cm
MATERIAL: baker, aluminij, inox, pocinkana in cinkova pločevina

Žlebovi splošno
Izbira kvalitetnih žlebov je pomemben korak pri gradnji hiše ali pri prenavljanju strehe. Glavna funkcija žlebov je odvajanje deževnice iz strehe, s čimer skrbimo za daljšo življensko dobo ne le zidov, temveč tudi samih temeljev hiše.
.
Žlebovi so lahko polkrožne ali kvadratne oblike, pri čemer je zlasti za slednje značilno nabiranje nesnage v robovih. Če je v žlebovih nabrane preveč nesnage, kot je na primer mah ali odpadlo listje, ima to negativen vpliv na sam pretok vode. Z nalaganjem nesnage v samih žlebovih pa se zmanjša uporabna prostornina žlebov, zaradi česar se začne voda prelivati čez robove, s čimer žlebovi izgubijo na svoji funkcionalnosti.

Z izbiro žlebov iz različnih materialov lahko barvo žlebov prilagajate barvi fasade ali strešne kritine. Aluminijasti in pocinkani žlebovi so na voljo v različnih barvnih odtenkih, medtem ko imajo bakreni žlebovi na začetku izrazito siječ rdečkast odtenek, ki pa sčasoma potemni. Podobno se zgodi tudi z žlebovi iz cinkotit pločevine, katere srebrna barva sčasoma izgubi na sijaju.


Žlebovi

Žlebovi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Žlebovi | KOZOVINC d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Žlebovi | KOZOVINC d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam