Štukaterstvo | PONUDBA tipi-top.si

Štukaterske storitve predstavljajo način krasitve stropov, notranjih in zunanjih sten ali drugih delov objekta.
slikopleskarstvo5_2Štukaterske storitve predstavljajo način krasitve stropov, notranjih in zunanjih sten ali drugih delov objekta.

ponudbe
Štukaterstvo - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
ŠtukaterstvoŠtukaterstvo-2021-08-08-10-09-07.jpg

Štukaterstvo

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, jugovzhodna, primorsko-notranjska SlovenijaŠtukaterske storitve predstavljajo način krasitve stropov, notranjih in zunanjih sten ali drugih delov objekta.
slikopleskarstvo5_2Štukaterske storitve predstavljajo način krasitve stropov, notranjih in zunanjih sten ali drugih delov objekta. Gre za okrasne dodatke iz različnih materialov, ki posameznim elementom dodajo stil, eleganco, dinamiko. Za primer lahko navedemo dekoracijo fasade z vogalnimi kamni ali kamni nad okni. V podjetju … obrobe kombiniramo še z oboki, rozetami, kupolami in stebri. Jih tudi barvamo, brusimo in drugače obdelujemo.


Štukaterstvo

Štukaterstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Štukaterstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Štukaterstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam