Čistilni servis | Kapljica.eu d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Čistilni servis Kapljica je okolju prijaznejši čistilni servis in je bilo, leta 2008, med prvimi čistilnimi servisi v Sloveniji, ki je trgu ponudilo storitev ekološkega čiščenja.

Vse naše storitve lahko opravimo na območju celotne Slovenije, saj imamo mrežo naših poslovalnic po vsej Sloveniji:

Poslovalnica Radovljica
Področje Kranj
Poslovalnica Ljubljana
Področje Maribor
Področje Nova Gorica
Področje Novo Mesto
Področje Koper

Naše storitve so usmerjene tako v čiščenje poslovnih prostorov, kot tudi v čiščenje stanovanja ali hiše.
Čistilni servis - tipi-top.si


Čistilni servisČistilni-servis-2022-01-04-10-26-58.png

Čistilni servis

Kapljica.eu d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, goriška, zasavska, obalno-kraška, savinjska, koroška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, posavska, pomurska, osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaČistilni servis Kapljica je okolju prijaznejši čistilni servis in je bilo, leta 2008, med prvimi čistilnimi servisi v Sloveniji, ki je trgu ponudilo storitev ekološkega čiščenja.

Vse naše storitve lahko opravimo na območju celotne Slovenije, saj imamo mrežo naših poslovalnic po vsej Sloveniji:

Poslovalnica Radovljica
Področje Kranj
Poslovalnica Ljubljana
Področje Maribor
Področje Nova Gorica
Področje Novo Mesto
Področje Koper

Naše storitve so usmerjene tako v čiščenje poslovnih prostorov, kot tudi v čiščenje stanovanja ali hiše. Vsem ponujamo, tako kvalitetne storitve rednih intervalnih čiščenj, kot tudi vse vrste generalnega čiščenja. Kvalitetno opravimo tudi generalno čiščenje novogradnje ali objekta po renovaciji, za katere je za resnično dobro opravljeno delo, vedno nujna strokovna pomoč.

Poleg vseh vrst čiščenja smo specializirani čistilni servis za globinska čiščenja,oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, preprog ter itisonov. Nekatere od naših strank pravijo, da pri storitvi globinsko čiščenje sedežnih garnitur, celo najboljši čistilni servis v Sloveniji, saj so bile izjemno navdušene nad osupljivimi rezultati našega inovativnega postopka čiščenja.


Med drugim se zavedamo, da resnično zadovoljstvo naših strank ne pride le od brezhibno opravljenega dela, temveč tudi od zmerne cene, ter prijetnosti komuniciranja z vsemi vpletenimi v storitveni proces. Ker stremimo k dolgoročnemu poštenemu sodelovanju, postavljamo zadovoljstvo naših strank pred neposredni dobiček.

Tu se skriva naša glavna konkurenčna prednost: edinstvena politika poslovanja, ki je ugodna za stranke, poštena za zaposlene in prijazna do okolja. Vabimo vas, da z zanimanjem nadaljujete z branjem in skupaj bomo odkrivali prednosti, ki so pomembne prav vam.


Čistilni servis

Čistilni servis

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilni servis | Kapljica.eu d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilni servis | Kapljica.eu d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386