Čistilne naprave | SEPARAT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Komunalne čistilne naprave (KČN) SEPGAZ BCS so tipske naprave nameščene v prefabriciranih armirano betonskih rezervoarjih do 400 PE. KČN so pretočnega tipa, ki delujejo po postopku čiščenja z aktivnim blatom s podaljšano aeracijo.
Čistilne naprave - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-27-01-48-50.png

Čistilne naprave

SEPARAT d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, podravska, goriška, pomurska, posavska, savinjska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, gorenjska, obalno-kraška, koroška, zasavska SlovenijaKomunalne čistilne naprave (KČN) SEPGAZ BCS so tipske naprave nameščene v prefabriciranih armirano betonskih rezervoarjih do 400 PE. KČN so pretočnega tipa, ki delujejo po postopku čiščenja z aktivnim blatom s podaljšano aeracijo. Konfiguracija je odvisna od zahtev naročnika. Po potrebi lahko ČN razširimo z denitrifikacijo, dezinfekcijo, črpališčem in finimi rotacijskimi grabljami. Čiščena voda, ki priteče iz KČN zagotavlja kvaliteto čiščene vode na iztoku v skladu z zakonodajo. Naosnovi naših znanj in dolgoletnih izkušenj sestavimo optimalno ponudbo tako glede tehničnih lastnosti kot investicijskih stroškov.

Standardna oprema:

predelne stene iz armiranega betona

puhala za pripravo stisnjenega zraka

elektro krmilna nadzorna plošča

razdelilnik zraka iz kompresorja

difuzor finozračnih mehurčkov z EPDM membrano

hidropnevmatska/zračna črpalka ali elektro potopna črpalka za recirkulacijo blata

kanaleta za odvod čiščene vode iz nerjavečega jekla AISI 304

Vse bolj strožje zahteve za čiščenje odpadne vode zahtevajo inteligentne rešitve. Nenehno raziskujemo in razvijamo nove izdelke. Ena od najbolj inovativnih rešitev je Picobells (samočistilni plavajoči nosilci za biofilm). Picobells se uporablja za čiščenje odpadne vode. Približno 3 cm veliki pikobellsi in plastični rezervoarji so tako inovativni, da so pod zaščito Evropskega patentnega urada, ki jim je podelil patent. Skupaj z našimi močnimi in inovativnimi partnerji Rheinisch-WestfälischenTechnischen Hochschule (RWTH) Aachen, Alfred-Wegener-Instituts (AWI) in Hochschule Bremerhaven izpolnjujemo najstrože zahteve globalnega trga.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | SEPARAT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | SEPARAT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386