Čistilne naprave | Nejc Đorđić s.p. | PONUDBA tipi-top.si


ŽELIMO BITI KORAK PRED VSEMI - IN TO NAM USPEVA


Čistilna naprava H2E je pretočna biološka čistilna naprava nove generacije, ki za čiščenje fekalnih odplak uporablja bakterije rjavih morskih alg iz severnih morij. Ti mikroorganizmi za svoje delovanje ne potrebujejo kisika (anaerobne bakterije) in zmorejo v celoti razgraditi organsko blato.
Čistilne naprave - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-02-38-45.png

Čistilne naprave

Nejc Đorđić s.p. - Delujemo na področju: posavska, savinjska, podravska, gorenjska, koroška, obalno-kraška, zasavska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, pomurska, primorsko-notranjska, goriška SlovenijaŽELIMO BITI KORAK PRED VSEMI - IN TO NAM USPEVA


Čistilna naprava H2E je pretočna biološka čistilna naprava nove generacije, ki za čiščenje fekalnih odplak uporablja bakterije rjavih morskih alg iz severnih morij. Ti mikroorganizmi za svoje delovanje ne potrebujejo kisika (anaerobne bakterije) in zmorejo v celoti razgraditi organsko blato. Biološko čistilna naprava H2E ne potrebuje zunanjih virov energije (električne energije), zato tudi letni vzdrževalni servisi niso potrebni. Njeno delovanje uravnavamo z dodajanjem biološkega preparata H2E NET, ki vsebuje žive organizme rjavih morskih alg. H2E MkČN je primerna za vse individualne hiše, vrstne hiše, vikende, kmetije in kmetijske objekte, vrtce, šole, restavracije, hotelske in bazenske komplekse, nakupovalna središča, itd.


DELOVANJE H2E BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE


Odplake iz odtokov v gospodinjstvu/objektu se najprej izlivajo v pred-usedalnik. Ta zadrži trde delce in s tem olajša nadaljnjo razgradnjo odplak. V pred-usedalniku potekajo bio-kemični procesi hidrolize in biološke ionske izmenjave, zatem pa se odpadne vode prelijejo v biološki prostor, kjer poteka razgradnja in filtracija. Biofilter je srce čistilne naprave H2E in je sestavljen iz biološkega nosilca (kristobalit), na katerem so naseljene kolonije mikroorganizmov rjavih morskih alg. Ob stiku fekalij s kristobalitom se v anaerobnem okolju (brez prisotnosti kisika) sproži mikrobiološka razgradnja organskih spojin, blato začne fermentirati in se razgrajevati. Čistilne naprave H2E so izdelane po standardu EN 12566-3:2005+A2:2013 in so uvrščene na seznam ustreznih čistilnih naprav Komunalne zbornice pri GZS. www.gzs.si (Arhiv novic Zbornice komunalnega gospodarstva; dne 21.10.2014)


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | Nejc Đorđić s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | Nejc Đorđić s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386