Čistilne naprave | Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Male komunalne čistilne naprave

Na področju odvajanja in čiščenja odpadnih voda se je konec leta 2015 spremenila zakonodaja, ki ureja področje odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih voda na področju, kjer ni kanalizacije:
Vsi objekti, ki se nahajajo na območju, kjer ni javne kanalizacije, in kjer le-ta ni predvidena, morajo najkasneje do 31. 12.
Čistilne naprave - tipi-top.siOGLAS

delo-z-glino.si

ANGELI
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-12-59-37.png

Čistilne naprave

Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. - Delujemo na področju: posavska SlovenijaMale komunalne čistilne naprave

Na področju odvajanja in čiščenja odpadnih voda se je konec leta 2015 spremenila zakonodaja, ki ureja področje odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih voda na področju, kjer ni kanalizacije:
Vsi objekti, ki se nahajajo na območju, kjer ni javne kanalizacije, in kjer le-ta ni predvidena, morajo najkasneje do 31. 12. 2021 vgraditi malo komunalno čistilno napravo (v nadaljevanju: mKČN).
Ali vaš objekt leži na območju, kjer je gradnja kanalizacije predvidena, oziroma v aglomeraciji, lahko preverite na portalih PISO, oziroma ATLAS OKOLJA.

V izjemnih primerih, ko čiščenje v mKČN ni dovoljeno oz. zadostno, pa je potrebno vgraditi nepretočno greznico. In sicer v primerih, ko:
gre za določene stavbe (stavbe za opravljanje verskih obredov, pokopališka stavba, kulturna dediščina, ki se ne uporablja v druge namene, transformatorska postaja, ipd.)
Vrste mKČN
Mala čistilna naprava je:
Rastlinska mKČN, lagunska mKČN, ipd., ki dosega mejne vrednosti KPK


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386