Čistilne naprave | JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Male komunalne čistilne naprave in greznice
V naseljih, kjer še ni zgrajena javna kanalizacija, in na območjih z redko poselitvijo, kjer izgradnja javnega kanalizacijskega sistema ni predvidena, se komunalna odpadna voda zbira in odteka v:

male komunalne čistilne naprave (MKČN) ali
nepretočne greznice.
Uporaba obstoječih pretočnih greznic, ki so bile v uporabi pred 14.

ponudbe
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-04-59-16.jpg

Čistilne naprave

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaMale komunalne čistilne naprave in greznice
V naseljih, kjer še ni zgrajena javna kanalizacija, in na območjih z redko poselitvijo, kjer izgradnja javnega kanalizacijskega sistema ni predvidena, se komunalna odpadna voda zbira in odteka v:

male komunalne čistilne naprave (MKČN) ali
nepretočne greznice.
Uporaba obstoječih pretočnih greznic, ki so bile v uporabi pred 14. decembrom 2002, je dovoljena do rokov za ureditev razmer, to je do prve rekonstrukcije objekta. Če lastniki hiš, za katere je bilo izdano gradbeno dovoljenje pred 14. decembrom 2002 in so na območju, kjer izgradnja javne kanalizacije ni predvidena, nimajo urejenega odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode, morajo le to urediti do 31. decembra 2021.

V okviru izvajanja obvezne občinske gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode zagotavljamo:

praznjenje nepretočnih greznic, prevzem blata iz MKČN in obstoječih greznic ter odvoz in obdelavo počrpane vsebine na Centralni čistilni napravi Ljubljana,
izdelavo poročila o pregledu za MKČN.
Za naše uporabnike zagotavljamo tudi izdelavo poročila o prvih meritvah za MKČN pod pogojem, da lastnik oziroma upravljavec MKČN pooblasti JP VOKO SNAGO, da v njegovem imenu izdela poročilo.

Ali veste, da...

morate pred vgradnjo MKČN pridobiti soglasje izvajalca javne službe,
lahko oddate vlogo za znižanje okoljske dajatve, če odvajate odpadno vodo v MKČN, v primeru obstoječe greznice pa znižana okoljska dajatev ni možna,
je odlaganje blata iz MKČN in greznic na kmetijske ali ostale površine in izpuščanje v javno kanalizacijo prepovedano in da so za ta dejanja predpisane kazni,
je potrebno blato iz MKČN in greznic tehnološko obdelati na komunalni čistilni napravi,
se blato iz MKČN na območju, kjer javno službo izvaja JP VOKA SNAGA, obdeluje na Centralni čistilni napravi Ljubljana.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Čistilne naprave | JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam