Čistilne naprave | Aplast d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Z namenom zaščite našega naravnega okolja in podtalnice je bila že pred leti uvedena nova zakonodaja, ki ureja področje odvajanja odpadnih komunalnih voda. Lastniki objektov, katerih odpadne vode niso speljane na skupno čistilno napravo, morajo zagotoviti čiščenje odpadnih voda s čistilno napravo.
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-27-12-35-22.jpg

Čistilne naprave

Aplast d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, koroška, savinjska, posavska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, podravska, goriška, gorenjska, zasavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška SlovenijaZ namenom zaščite našega naravnega okolja in podtalnice je bila že pred leti uvedena nova zakonodaja, ki ureja področje odvajanja odpadnih komunalnih voda. Lastniki objektov, katerih odpadne vode niso speljane na skupno čistilno napravo, morajo zagotoviti čiščenje odpadnih voda s čistilno napravo.

Najvarčnejša in okolju najprijaznejša opcija je biološka čistilna naprava. Odlikuje jo zelo visoka stopnja čiščenja (od 91 do 95 %), zato zakon dovoljuje, da se prečiščena voda vrne nazaj v naravno okolje.


Izdelujemo posode za več slovenskih in tujih podjetij, med drugim tudi za slovenskega proizvajalca Zagožen d.o.o., ki ponuja tri tipe čistilnih naprav:

PUROO® ELEMENTS
Za manjše stanovanjske enote (do 8 oseb)
Kapaciteta od 2 do 10 populacijskih enot (oseb)
Poraba električne energije samo 0,33kWh / dan
Brez dodatnega dela z reguliranjem naprave
Enostavna, praktična, zmogljiva in varčna
AQUAmax®
Za večje stanovanjske enote in bloke
Kapaciteta do 49 populacijskih enot (oseb)
Nizka poraba električne energije
Možnost regulacije in mobilnega nadzora
Primerna za zahtevnejše uporabnike
Profesionalne čistilne naprave
Za večja naselja
Kapaciteta nad 51 populacijskih enot (oseb)
Nizka poraba električne energije
Možnost regulacije in mobilnega nadzora
Tehnološko dovršena naprava


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | Aplast d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | Aplast d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.