Čistilne naprave | Andrej Brilej s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Čistilne naprave posnemajo delovanje mikroorganizmov, ki tudi v naravnem okolju razgrajujejo nečistoče. Razlika je v tem, da v čistilnih napravah ti procesi zaradi obilice hrane, zraka in vode potekajo v znatno večjem obsegu.

ponudbe
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-02-41-34.jpg

Čistilne naprave

Andrej Brilej s.p. - Delujemo na področju: obalno-kraška, zasavska, jugovzhodna, posavska, osrednjeslovenska, savinjska, goriška, koroška, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, podravska SlovenijaČistilne naprave posnemajo delovanje mikroorganizmov, ki tudi v naravnem okolju razgrajujejo nečistoče. Razlika je v tem, da v čistilnih napravah ti procesi zaradi obilice hrane, zraka in vode potekajo v znatno večjem obsegu.

Nudimo male čistilne naprave do 50 PE primerne za stanovanjske hiše ali skupine hiš, turistične kmetije, gostinske objekte, planinske koče, počitniške hiše, vikende.

Sodelujemo s poslovnimi partnerji, katerih čistilne naprave so preverjene, testirane in dosegajo očiščenost vode na iztoku boljšo od zakonsko zahtevanih parametrov.

Ponujamo vam različne sisteme čistilnih naprav. Izberemo čistilno napravo, ki je najbolj primerna, učinkovita in zanesljiva za vas, ob upoštevanju porabe vode, števila oseb, ki bo uporabljalo čistilno napravo, dinamiko obremenitve ČN, lokacijo vgradnje in dostopnost terena.

Odločite se za tisto, ki je za vas najbolj sprejemljiva. Mi vam jo dostavimo in tudi vgradimo. Kot uporabnik male čistilne naprave ste oproščeni 90% plačila takse za obremenjevanje voda!

Čistilna naprava ROKOTIMS
PUROO® ELEMENTS
BIO-HYBRYDA
RASTLINSKA ČISTILNA NAPRAVA (RČN)
SEPTODIFFUSEUR
CLEARFOX


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Čistilne naprave | Andrej Brilej s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | Andrej Brilej s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam