Čistilne naprave | ARMEX ARMATURE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Zaporedno biološko čiščenje z integrirano stabilizacijo blata. Naprava one2clean dosega odlične rezultate čiščenja ob minimalnih stroških delovanja.

ponudbe
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-12-36-29.png

Čistilne naprave

ARMEX ARMATURE d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, pomurska, posavska, koroška, gorenjska, jugovzhodna, obalno-kraška, osrednjeslovenska, podravska SlovenijaZaporedno biološko čiščenje z integrirano stabilizacijo blata. Naprava one2clean dosega odlične rezultate čiščenja ob minimalnih stroških delovanja. Visoka moč čiščenja. Že danes pripravljeni na prihodnost. Velikosti od 3 PE do 18 PE (oseb). Proizvajalec Otto Graf GmbH, Nemčija.

Popolnoma biološka čistilna naprava one2clean očisti gospodinjsko vodo v samo 3 korakih. Naprava je sestavljena iz rezervoarja z eno 2/3 pregradno steno. Zaradi take izvedbe ni potrebe po črpanju v reaktorski del, niti vračanje aktivnega blata. Z uporabo one2clean tehnologije se kompletne odpadne vode takoj obdelajo s kisikom, ki se ga dovaja s puhalom v napravo. S pravilno uporabo iz nje nikoli ne smrdi. Vsi sestavni deli čistilne naprave, vključno zračne cevi ( 15 m ) so del modula. Za priklop čistilne naprave na vaš objekt, potrebujete le povezovalne cevi fi 110 mm od objekta do čistilne naprave in iz čistilne naprave v ponikalnico, (oz. med rezervoarji ), ter eno prosto cev za zračne cevi premera fi 75 mm ( rebrasta – energetska – fleksibilna ).

povozen rezervoar do 12,5 T
nastavljiv pokrov za lažje prilagajanje globine vtoka
pokrov je po vgradnji popolnoma poravnan s terenom
vsi priklopi na napravi so že pripravljeni s tesnili fi 110 mm
za lažje vstavljanje naprave v izkopano jamo so na rezervoarju pripravljena obešala
v napravi ni električnih komponent. Ni črpalk in ostalih vrtečih mehanskih delov
ni elektromagnetnih ventilov
visoka učinkovitost čiščenja pomeni veliko varnost za prihodnost
integrirana samočistilna posoda za odvzem vzorca
dolgi intervali praznjenja odvečnega blata
izdelana iz visoko kvalitetnih komponent
nizka poraba energije
enostavna konstrukcija z minimalno pokvarljivimi deli
tih in ekonomičen kompresor vrhunskega proizvajalca z dolgo življenjsko dobo
odlično razmerje med ceno in kvaliteto
minimalno tehnike za maksimalne učinke


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Čistilne naprave | ARMEX ARMATURE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | ARMEX ARMATURE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam