Čistilne naprave | 2PR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Uporaba odpadnih vod brez škodljivega vpliva na okolje in preprečevanje onesnaženja je glavni namen čistilne naprave. Danes je že velik del objektov priključenih na javno kanalizacijsko omrežje, a so še mnoge lokacije, ki te možnosti nimajo.
Čistilne naprave - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-27-01-17-31.png

Čistilne naprave

2PR D.O.O. - Delujemo na področju: goriška, zasavska, koroška, posavska, obalno-kraška, savinjska, podravska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, gorenjska, osrednjeslovenska, pomurska SlovenijaUporaba odpadnih vod brez škodljivega vpliva na okolje in preprečevanje onesnaženja je glavni namen čistilne naprave. Danes je že velik del objektov priključenih na javno kanalizacijsko omrežje, a so še mnoge lokacije, ki te možnosti nimajo. Tu smo primorani sami izdelati čistilno napravo, ki mora zadostiti vsem normativom, predvsem pa ne sme škodljivo vplivati na našo okolico.

Čistilna naprava lahko deluje na različne načine, skupno vsem pa je, da razgradnja sestavin odpadne komunalne vode poteka z delovanjem živih mikroorganizmov.

Čistilna naprava 2PR je mala komunalna biološka čistilna naprava, ki deluje na bazi aktivnega mulja in je namenjena prečiščevanju odpadnih vod nad zakonsko dovoljeno čistostjo na izpustu prečiščene vode v naravno okolje.

Pri podjetju 2PR d.o.o. nudimo dve vrsti malih komunalnih bioloških čistilnih naprav:

biološka čistilna naprava 2PR ONE, ki je sestavljena iz 2 posod, in
biološka čistilna naprava 2PR PLUS, ki je sestavljena iz 3 posod.
Ostali segmenti so pri obeh opcijah enaki: vsaka biološka čistilna naprava je opremljena:

z dvema kompresorjema, ki skrbita za vpihovanje zraka, kar omogoča razvoj in delovanje mikroorganizmov ter povratni vod dela aktivnega blata v prvo posodo, tako da se del razkroja začne že v prvem, usedalnem delu, in
z elektro-krmilno omarico, kjer se nastavijo parametri za optimalno delovanje brez potrebe po vašem dnevnem nadzoru.
Princip delovanja je pri obeh variantah isti, mala komunalna biološka čistilna naprava 2PR deluje na sledeči način:

VHODNI DEL - kjer vstopajo odpadne vode skozi polipropilenske oziroma PVC cevi v prvo posodo (usedalni del),
OKSIDACIJA - je proces prečiščevanja organskih odpadkov z dodajanjem kisika (kompresor) s pomočjo aerobnih mikroorganizmov,
AREACIJA - skozi vpihovalnike na dnu se izvaja difuzija zraka v obliki mikroskopskih molekul kisika znotraj same naprave,
SEDIMENTACIJA - usedanje trdih delcev, ki se izločajo iz odpadne vode in se nalagajo v notranji konusni posodi za usedanje,
POVRATNI VOD - višek aktivnega blata se vrača v usedalnik.
Vgradnja malih komunalnih bioloških čistilnih naprav je po Uredbi potrebna povsod tam, kjer odpadne fekalne vode ni mogoče speljati v kanalizacijsko omrežje, oziroma tam, kjer ni predvidena gradnja kanalizacijskega omrežja.

Biološka čistilna naprava 2PR je dimenzionirana za zagotavljanje optimalnega časa usedanja mulja v razmerju do predvidene količine odpadne vode.

Čistilne naprave 2PR so proizvedene v skladu z Evropskim standardom EN 12566-3 in imajo CE oznako.

Čistilne naprave 2PR dosegajo izredno visoko učinkovitost čiščenja odpadne vode KPK do 92% - nemški certifikat PIA!

Pri nakupu čistilne naprave je potrebno biti pozoren na:

dobavitelja (je zagotovljen servis? reference? skriti stroški? transparentnost delovanja? ipd.)
izpolnjevanje standardov (je proizvajalec podvržem rednim in strogim testiranjem s strani akreditiranih priznanih institucij?)
certifikate DOP (kje so pridobljeni? kako so pridobljeni?)
samo delovanje čistilne naprave (primernost, način delovanja, velikost, teža, možnost manipuliranja, kvaliteta materialov, stroški obratovanja in vzdrževanja, ...)
Mala komunalna biološka čistilna naprava 2PR upošteva vse zgoraj navedeno in še več tega, kar je v prvi vrsti pomembno za stranko oz. končnega uporabnika. Skrbimo za celovito storitev, optimalni proizvod, transparentno delovanje, dolgoročno delujoče rešitve, vaše zadovoljstvo in čisto okolje.

Čistilne naprave 2PR smo izbrali in jih s preverjenim prepričanjem zastopamo, ker so optimalni proizvod tako po načinu izdelave, materialih, vzdržljivosti in odpornosti, saj stremimo k ponujanju dolgoročnih rešitev, kot po samem učinku delovanja – naša čistilna naprava zagotavlja visoko učinkovitost čiščenja odpadne vode, za čimer stoji Nemški laboratorijski inštitut s certifikatom PIA, kar je certifikat visoko kotirane merodajne akreditirane institucije.

Čistilna naprava, ki ima vse ustrezne predpisane certifikate in drugo pripadajočo dokumentacijo, je bila testirana v realnih pogojih najmanj 9 mesecev in 100% deluje ob pravilni uporabi in vzdrževanju.

Čistilne naprave 2PR so podvržene rednim strogim testiranjem tako z vidika zagotavljanja Evropskega standarda EN 12566-3 kot CE oznake, v okviru poprodajne podpore pa vam nudimo tudi možnost izvedbe prvih meritev v povezavi s priznanim akreditiranim laboratorijem v Sloveniji, s čimer lahko zmanjšate okoljske dajatve do 90% za obdobje 3 let, kot tudi redne servise, ki se izvajajo vselej v dogovoru z vami.

Čistilna naprava 2PR je proizvod, za katerim lahko stojimo in zagotavljamo optimalno delovanje v vseh pogojih. V dogovoru s stranko se vsakokrat potrudimo, da je vaša biološka čistilna naprava optimizirana glede na konkretno situacijo na terenu in dejanske potrebe na posameznem objektu.

V vseh teh letih našega delovanja na področju čistilnih naprav smo se srečali verjamemo da že z vsemi situacijami, ki lahko nastopijo - reference imamo tako pri opremljanju

fizičnih oseb (vikendi, stanovanjske hiše, eno- in več-družinske hiše, kmetije, mobilne hiške ipd.) kot
pravnih oseb (poslovni objekti, industrija) in
javnih objektov (naselja ali deli naselij, trgovski centri, avtokampi, planinske, turistične in gorske koče ipd.).
Smo vaš preverjen in zanesljiv partner, na katerega se lahko vedno obrnete z morebitnimi vprašanji, opažanji in pripombami. Verjamemo, da smo z dolgoletnimi izkušnjami v samem vrhu ponudnikov malih komunalnih bioloških čistilnih naprav, kjer je naša prednost tudi to, da nam je izredno pomembno troje:

optimalno delujoča čistilna naprava, najboljše razmerje med kvaliteto in ceno,
zadovoljstvo strank oz. uporabnikov in
doprinos k čistejšemu okolju.
Z nakupom čistilne naprave 2PR boste prejeli celotno storitev:

dostava čistilne naprave na objekt, po potrebi kontrola ob vgradnji;
svetovanje in optimizacija;
vsa potrebna certificirana dokumentacija;
nastavitev parametrov, zagon in mikroorganizmi;
poprodajna podpora – vselej smo dosegljivi za vsa vaša morebitna vprašanja, nudimo rešitve k vašim opažanjem, svetujemo in delimo naša bogata znanja, nudimo opcijo prvih meritev ter redne servise oz. karkoli bi se stranki morebiti še zdelo pomembno, smo odzivni in prilagodljivi;
skrb za dolgoročne rešitve in čisto okolje.
Biološka čistilna naprava 2PR je varen in zanesljiv nakup.

Podjetje 2PR d.o.o. je preverjen partner s širokim spektrom zadovoljnih strank, dolgoletno tradicijo v prodaji in z zagotovljenim servisom čistilnih naprav že več kot 15 let!

Vabimo vas, da nas kontaktirate z vsemi vprašanji, ki se vam ob takšnem koraku gotovo porajajo.

Mala komunalna biološka čistilna naprava se kupuje samo enkrat v življenju, zato ni vseeno, kakšno čistilno napravo imate!

Veseli bomo vsake nove stranke in doprinosa k čistejšemu okolju.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | 2PR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | 2PR D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.