Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si


Čistilna naprava je sestavljena iz plastičnega reaktorja z vgrajenim notranjim tehnološkim sistemom. Maksimalni čistilni učinek temelji na uporabi tehnologije nizko obremenjene aktivacije z aerobno stabilizacijo mulja.
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-27-06-03-34.jpg

Čistilne naprave

- Delujemo na področju: koroška, zasavska, osrednjeslovenska, savinjska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, posavska, jugovzhodna, pomurska, goriška, podravska, gorenjska SlovenijaČistilna naprava je sestavljena iz plastičnega reaktorja z vgrajenim notranjim tehnološkim sistemom. Maksimalni čistilni učinek temelji na uporabi tehnologije nizko obremenjene aktivacije z aerobno stabilizacijo mulja.

Čistilna naprava AT je pokrita z odstranljivim PP pokrovom. V čistilnih napravah AT je uporabljen dolgoletno preverjen sistem kontinuiranega biološkega čiščenja odpadnih vod, izboljšan na osnovi koristnega modela UV 4324 z integrirano akumulacijo sunkovito pritekajočih vod in z notranjo ureditvijo reaktorja z mednarodno patentirano tehnologijo Vertical Flow Labyrinth - VFL® (t.i. vertikalni pretočni labirint), s čimer je zagotovljena visoka kakovost prečiščene vode ter majhni naložbeni in obratovalni stroški. Dobava čistilnih naprav tipa AT se izvaja na podlagi zavezujočega naročila, pri čemer plačilne in dobavne pogoje določita naročnik in dobavitelj z medsebojnim dogovorom.

Čistilna naprava tipa AT se vgradi v izkop na betonsko temeljno ploščo debeline 15 cm tako, da zgornji rob rezervoarja štrli ca. 5 cm nad nivo terena. Po potrebi in če to zahteva projektna dokumentacija, je treba čistilno napravo obbetonirati do višine, ki jo določa projektna dokumentacija (podtalnica). Čistilno napravo AT je pred samim zasipanjem potrebno napolniti z vodo do roba odtočne cevi.Pri samem zasipavanju uporabljamo mivko, če pa je izkopana zemljina brez ostrih kamenin jo lahko prav tako uporabimo za zasipavanje čistilne naprave.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386