Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si


Čiščenje odpadnih voda je kombinacija ločenih procesov čiščenja, ki so dimenzionirani za čim boljšo kakovost iztoka, glede na dotok in količino pretoka.

Osnovni cilji čiščenja odpadnih vod:

Odpadne snovi, ki so prisotne v vodi, pretvorimo v stabilne končne produkte, ,ki jih lahko odvajamo v površinske vode, ne da bi s tem škodljivo vplivali na okolje.
Čistilne naprave - tipi-top.si


Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-27-12-29-12.png

Čistilne naprave

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaČiščenje odpadnih voda je kombinacija ločenih procesov čiščenja, ki so dimenzionirani za čim boljšo kakovost iztoka, glede na dotok in količino pretoka.

Osnovni cilji čiščenja odpadnih vod:

Odpadne snovi, ki so prisotne v vodi, pretvorimo v stabilne končne produkte, ,ki jih lahko odvajamo v površinske vode, ne da bi s tem škodljivo vplivali na okolje.
Poskrbimo, da je odpadna voda odstranjena na regularen način in učinkovito, brez zapletov ter kršitev predpisov.
Odpadne vode poskušamo obdelovati na čim bolj varčen način in skrbimo za javno zdravje.
Upoštevamo zakonske predpise in s tem zagotavljamo ustrezno odvajanje vode.


Splošni opis

Pri čiščenju odpadne vode gre za mešanico procesov usedanja, biološkega in fizikalno kemijskega čiščenja. Tako je čistilna naprava sestavljena iz procesnih enot, med katere sodi:


PREDČIŠČENJE (odstranjevanje in ločevanje velikih trdih delcev, odstranjevanje peska, olja in maščob, če so prisotni v večjih količinah),
PRIMARNO ČIŠČENJE (pomembna stopnja po predčiščenju, ki vsebuje odstranjevanje usedljivih snovi, ki se ločijo kot blato – mulj),
SEKUNDARNO ČIŠČENJE (gre za biološko stopnjo čiščenja, pri katerem se s pomočjo mikroorganizmov oksidirajo raztopljene in koloidne snovi),
TERCIARNO ČIŠČENJE (nadaljevalna faza biološkega čiščenja in odstranjevanja suspendiranih snovi, bakterij, KPK, BPK5, specifičnih toksičnih snovi in hraniv)
OBDELAVA BLATA.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386