Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si


Čistilna naprava EcoBox je namenjena čiščenju komunalnih odpadnih vod.
Odlikuje jo odlična statika in nosilnost, kar nam omogoča globoko vgradnjo in vgradnjo pri visoki podtalnici.
Čistilne naprave - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-01-05-13.png

Čistilne naprave

- Delujemo na področju: jugovzhodna, goriška, gorenjska, koroška, obalno-kraška, posavska, savinjska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, zasavska, pomurska, podravska SlovenijaČistilna naprava EcoBox je namenjena čiščenju komunalnih odpadnih vod.
Odlikuje jo odlična statika in nosilnost, kar nam omogoča globoko vgradnjo in vgradnjo pri visoki podtalnici. Delovanje čistilne naprave je varno in zanesljivo, skoraj neslišno in brez vonja.

Rezervoar čistilne naprave je izdelan iz okolju prijaznega materiala polietilena [PE] s tehnologijo rotomouldinga.

Teleskopska poviška, nameščena na vrhu čistilne naprave omogočata enostavno prilagajanje terenu z odvijanjem in privijanjem navojnega grla.

Polietilenska [PE] zunanja omarica ščiti skrbno izbrane elektronske komponente za krmiljenje in oskrbo čistilne naprave.

Pretočna čistilna naprava RoEco je namenjena za čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev: kuhinje, kopalnice in stranišča.
Pretočna čistilna naprava RoEco je namenjena za čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev: kuhinje, kopalnice in stranišča. RoEco dosega visoko učinkovitost čiščenja ob minimalnih stroških delovanja.

Odlikuje se po enostavnem delovanju, poceni vzdrževanju, majhni porabi energije, tihem delovanju, odlični kakovosti in dolgi življenjski dobi.

VTOKI, IZTOKI – vsi priklopi na čistilni napravi so že opremljeni s tesnili premera 110 mm.

Čistilna naprava RoClean je namenjena čiščenju odpadne vode iz gospodinjstev.
Konstrukcija čistilne naprave se odlikuje po odlični statiki in nosilnosti, kar nam omogoča globoko vgradnjo in dobro vzdržljivost tudi pri visokih podtalnih vodah. Čistilna naprava deluje varno in zanesljivo, skoraj neslišno in brez smradu.

Pri čiščenju odpadne vode z MBR tehnologijo se kombinira biološki proces čiščenja s filtracijsko enoto (membracijski filter).
Membracijski filter je sestavljen iz večjega števila membran, skozi katere se voda loči od biomase. S tehnologijo MBR dosegamo boljšo kakovost prečiščene vode na iztoku.


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386