Čiščenje objektov | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Čiščenja objektov se lotevamo z veliko odgovornostjo, saj se zavedamo, da urejeno delovno okolje močno vpliva na delovno uspešnost. Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov in objektov smo njihovo čiščenje ustrezno specializirali glede na vrsto čiščenja.
Čiščenje objektov - tipi-top.si


Čiščenje objektovČiščenje-objektov-2021-08-08-10-26-40.jpg

Čiščenje objektov

PGS d.o.o - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaČiščenja objektov se lotevamo z veliko odgovornostjo, saj se zavedamo, da urejeno delovno okolje močno vpliva na delovno uspešnost. Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov in objektov smo njihovo čiščenje ustrezno specializirali glede na vrsto čiščenja.

čiščenje talnih oblog, oblazinjenega pohištva in stropnih stenskih oblog
strojno čiščenje in premaze za trde talne površine
čiščenje steklenih površin
čiščenje po adaptaciji


Čiščenje objektov

Čiščenje objektov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čiščenje objektov | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čiščenje objektov | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.