Čiščenje in odmaševanje odtokov | PONUDBA tipi-top.si


Čiščenje odtočnih cevi

V gospodinjstvih se zaradi nepremišljenega zlivanja olja, maščob, kave in podobnih usedlin, pa tudi koščov hrane, cevi pogosto zamašijo. Podobno se dogaja v toaletnih prostorih, kjer so glavni krivci za zastoj pretoka veliki kosi papirja, bombažne vatke ali damski vložki.
Čiščenje in odmaševanje odtokov - tipi-top.si


Čiščenje in odmaševanje odtokovČiščenje-in-odmaševanje-odtokov-2021-06-04-11-48-47.png

Čiščenje in odmaševanje odtokov

- Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaČiščenje odtočnih cevi

V gospodinjstvih se zaradi nepremišljenega zlivanja olja, maščob, kave in podobnih usedlin, pa tudi koščov hrane, cevi pogosto zamašijo. Podobno se dogaja v toaletnih prostorih, kjer so glavni krivci za zastoj pretoka veliki kosi papirja, bombažne vatke ali damski vložki. Seveda lahko te snovi povzročijo veliko neprijetnosti in v naš dom prinesejo tudi neprijetne vonjave. Naše podjetje v vseh tovrstnih primerih cevi do premera fi200 čisti strojno, z žično spiralo, po potrebi pa jih seveda tudi pregledamo.

Za vse nujne primere smo dosegljivi vedno, torej 24h/7dni.


Čiščenje in odmaševanje odtokov

Čiščenje in odmaševanje odtokov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čiščenje in odmaševanje odtokov | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čiščenje in odmaševanje odtokov | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386