ČISTILNE NAPRAVE | VIPRO-D d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

V našem podjetju Vam nudimo več vrst čistilnih naprav, z vsemi potrebnimi potrdili in Izjavami o skladnosti, ki ustrezajo standardu SIST EN 12566-3.
Male čistilne naprave AQUAMAX, izdelane v Sloveniji in so plod slovenskega ter nemškega znanja (smo ekskluzivni prodajalec);
Male čistilne naprave TELKOM, priznanega italijanskega proizvajalca Telcom (zmogljivost od 5 PE do 25 PE).

ponudbe
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-27-12-37-15.jpg

ČISTILNE NAPRAVE

VIPRO-D d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, gorenjska, jugovzhodna, posavska, osrednjeslovenska, zasavska, goriška, primorsko-notranjska, pomurska, obalno-kraška, podravska, savinjska SlovenijaV našem podjetju Vam nudimo več vrst čistilnih naprav, z vsemi potrebnimi potrdili in Izjavami o skladnosti, ki ustrezajo standardu SIST EN 12566-3.
Male čistilne naprave AQUAMAX, izdelane v Sloveniji in so plod slovenskega ter nemškega znanja (smo ekskluzivni prodajalec);
Male čistilne naprave TELKOM, priznanega italijanskega proizvajalca Telcom (zmogljivost od 5 PE do 25 PE).
Za določitev velikosti čistilne naprave se obrnite na naše strokovnjake (00386 51 399 188), ki Vam bodo z veseljem svetovali, kakšna kapaciteta čistilne naprave bo ustrezala Vam glede na število družinskih članov. Kapaciteta se najpogosteje izraža s populacijskimi ekvivalenti (PE).

Izračun za pet (5) člansko družino:
potrebujemo čistilno napravo s kapaciteto 5PE;
povprečna poraba vode 750l / dan / 5PE (150l / 1PE);
za 5 člansko družino to znaša 0,75m3/dan.
Zelo pomembno je, da se izbere ustrezna čistilna naprava, ki ne sme biti predimenzionirana, ker to vpliva na slabše delovanje.

V našem podjetju Vam nudimo možnost obročnega odplačevanja (osebni dogovor). Prav tako se lahko dogovorimo, da Vam naši gradbeni delavci naredijo izkop, čistilno napravo strokovno vgradijo ter izvedejo priklop.


V hčerinskem podjetju, Vipro d.o.o., si lahko istočasno zagotovite vse dovodne in odvodne cevi (enaka lokacija), več o tem pa lahko najdete na http://www.vipro.si

PREDNOSTI NAŠIH MALIH ČISTILNIH NAPRAV OZ. ZAKAJ IZBRATI NAS:
znaten prihranek (tudi do 1.000 EUR v prvih treh letih po vgraditvi);
zanesljivo delovanje (neslišno in povsem avtomatizirano);
preverjena rešitev (več kot 60.000 kupcev po celem svetu);
deluje tudi v vaši odsotnosti (samodejni preklop na varčevalni način delovanja, avtomatska vrnitev v normalno delovanje);
zajamčena kakovost (50 let življenjske dobe, 2 leti garancije, mednarodni certifikati, servis - vzdrževanje).


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | VIPRO-D d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | VIPRO-D d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam