ČISTILNE NAPRAVE | Sojos storitveno podjetje d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


ACTIBLOC® LT
SBR BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE ZA HIŠNE ODPADNE VODE
Več volumna
Največja prednost SBR čistilnih naprav je njihov volumen. Čistilna naprava za 1-4 in 5-6 oseb ima kar 5500l za 8 oseb pa 6000 l volumna, kar nam daje naslednje prednosti:

manjša občutljivost
boljše prenašanje preobremenitev,
boljše prenašanje sunkovitih dotokov (evropski delovnik – vsa družina je doma po 16 uri),
odvoz odvečne biomase na 3-4 leta ali kasneje,
pripravljenost na prihodnost.
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-25-01-02-00.jpg

ČISTILNE NAPRAVE

Sojos storitveno podjetje d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, pomurska, posavska, primorsko-notranjska, podravska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, obalno-kraška, zasavska, goriška, gorenjska SlovenijaACTIBLOC® LT
SBR BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE ZA HIŠNE ODPADNE VODE
Več volumna
Največja prednost SBR čistilnih naprav je njihov volumen. Čistilna naprava za 1-4 in 5-6 oseb ima kar 5500l za 8 oseb pa 6000 l volumna, kar nam daje naslednje prednosti:

manjša občutljivost
boljše prenašanje preobremenitev,
boljše prenašanje sunkovitih dotokov (evropski delovnik – vsa družina je doma po 16 uri),
odvoz odvečne biomase na 3-4 leta ali kasneje,
pripravljenost na prihodnost.
2 prekata
Actibloc je sestavljen le iz dveh prekatov (rezervoarjev). Prvi služi kot usedalnik. V njem se zbirajo odplake in poteka predčiščenje. V drugem prekatu poteka dejanska biološka razgradnja. Med čiščenjem v tem prekatu ni dotoka. Za prečrpavanje vode med prekati in prezračevanje skrbi tehnični modul. Ki deluje s pomočjo zraka (brez črpalk v vodi). Zaradi velikega usedalnika so morebitne morebitne zamašitve izključene.

Brez dodajanja preparatov in menjave biofiltrov
V čistilno napravo Actibloc ni potrebno dodajati nikakršnih preparatov in pospeševalcev razgradnje. Preparati, biofiltri in posebno kamenje so lahko zelo dragi. Poleg tega pa je vprašljiva še njihova dolgoročna dobavljivost ter nadaljna uporaba.

Visoka stopnja čiščenja
Čistilna naprava presega zakonske zahteve (dovoljen izpust: KPK 150 mg/l, BPK5: 30 mg/l, SS: 30 mg/l; voda očiščena v Actibloc čistilni napravi: KPK 53mg/l, BPK5: 6,6mg/l, SS: 10,5 mg/l). Z nakupom čistilne naprave, katere učinkovitost presega trenutne zahteve ste pripravljeni na bodoče zaostrovanje standardov.

Konstantna kakovost čiščenja
Glavno čiščenje odpadnih voda poteka v drugem prekatu kjer ni dodatnega dotoka, saj se med čiščenjem odpadna voda zbira v prvem prekatu. Čistilna naprava tako nadzorovano očisti vedno enako količino vode ne glede na dotok – posledično imajo SBR čistilne naprave najbolj konstantno kvaliteto čiščenja.

Skladnost s standardi
Čistilna naprava je izdelana in preizkušena v skladu z EN 12566-3:2005+A1:2009+A2:2013 standardom ter ustreza Uredbi o emisiji snovi pri odvajanju odpadne vode iz malih čistilnih naprav in njenim spremembam kot tudi ostalim zahtevam zakonodaje. Prav tako nosi CE oznako.

Brez dodatnih kemičnih, sredstev ter preparatov
V čistilni napravi se določenem času samodejno oblikuje biomasa, ki opravlja čiščenje. Tako ni nobene potrebe po dodajanju morebitnih pospeševalcev oz. drugih preparatov. Pri raznih preparatih je težava v tem, da je njihov vpliv na okolje slabo raziskan, njihova učinkovitost slabo dokazana poleg tega se lahko zgodi da bo njihova uporaba prepovedana.

Majhna občutljivost
Čistilne naprave Actibloc odlikuje velik volumen. Čistilna naprava z 5500 l volumna je bistveno manj občutljiva na kakršne koli vplive kot pa ČN z 3500 l ali 2000 l volumna.

Tiho delovanje
Glavno gonilo čistilne naprave je tiho membransko puhalo pri katerem je edini gibljivi del membrana, ki ustvarja gibanje zraka. Takšna puhala so izjemno tiha. Lahko se jih namesti v posebni zunanji omarici ali v prostostoječi konzoli. Puhal in regulacije ne nameščamo v rezervoar, saj je vplive vlage, ki lahko vpliva na njihovo življenjsko dobo nemogoče popolnoma preprečiti.

Brez neprijetnih vonjav
Pri nobeni pravilno delujoči in nameščeni čistilni napravi se ne smejo pojavljati neprijetne vonjave.

Uporabniku prijazna
Čistilna naprava ob zmanjšanem dotoku avtomatsko preklopi v varčevalni način ter se iz njega zbudi (opcija). Regulacija samodejno spremlja delovanje čistilne naprave. S tem se poleg varčevanja z energijo zmanjša tudi obraba komponent. Prav tako ni potrebno praznjenje lovilnih košev ali drugi posegi in nastavitve v samem rezervoarju.


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | Sojos storitveno podjetje d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | Sojos storitveno podjetje d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.