ČISTILNE NAPRAVE | K & V Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Čistilna naprava tip ACTIVE 01000 DG (proizvajalec Spea Ambiente) za 2-5 oseb samo:
1.590,00 EUR oziroma možnost nakupa do 60 obrokov.
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-25-01-11-43.png

ČISTILNE NAPRAVE

K & V Systems d.o.o. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, goriška, jugovzhodna, pomurska, gorenjska, koroška, obalno-kraška, savinjska, zasavska, podravska, posavska SlovenijaČistilna naprava tip ACTIVE 01000 DG (proizvajalec Spea Ambiente) za 2-5 oseb samo:
1.590,00 EUR oziroma možnost nakupa do 60 obrokov.

Prva stopnja prečiščevanja v prvi enoti je mehansko čiščenje, kjer se trdne snovi posedejo, medtem, ko olje, maščobe in lažji delci splavajo na površje. Od tam gre umazana voda v drugo enoto, kjer poteka biološko čiščenje. Gre za razgrajevanje organskih snovi. V tej enoti so posebni mikroorganizmi (aktivno blato), ki se prehranjujejo z umazanijo in jo tako razgradijo. V to enoto dovajamo tudi precejšnjo količino zraka v katerem je tudi kisik, ki še dodatno pospeši delovanje mikroorganizmov. Druga enota deluje tudi kot usedalnik, kjer se voda še dodatno prečisti s posedanjem. Od tu pa je prečiščena voda speljana v ponikovalnico, v reko ali kam drugam nazaj v naravo.

Cena vključuje DDV in dostavo, po potrebi pa nudimo tudi celotno vgradnjo z izkopom.

Čistilne naprave so proizvedene v skladu z Evropskim standardom EN 12566-3.

Izdelane so iz visoko kvalitetnega PE-HD materiala s pomočjo vrtilne tehnike, z debelino stene 10-12 mm, katera zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo in odpornost na agresivne medije.
Naprava je opremljena s pokrovoma DN200 in DN400, vhod in izhod iz naprave pa je zagotovljen s PVC cevmi premera DN125 ali DN160. Naprava ima tudi priključek za zračno luknjo.

Sedimentacija je usedanje trdih delcev, ki se izločajo iz odpadne vode in se nalagajo v notranji konusni posodi za usedanje.

Pladnji oziroma rastlinske posode so namenjene za nasaditev rastlin, ki se uporabljajo za sekundarno čiščenje odplak.

Sekundarna obdelavo vode, dobimo z uporabo rastlinskih esenc. Rastline in njihove gosto prepletene korenine prav tako prispevajo k dodatnemu čiščenju odpadne vode. Ravno tako se razvijejo bakterije, odgovorne za čiščenje. Sistem varuje čiščenje pred nizkimi zimskimi temperaturami, poleti pa ohranja pred neprijetnimi vonjavami in žuželkami.


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | K & V Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | K & V Systems d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386