ČISTILNE NAPRAVE | Javno podjetja Komunala Slovenj Gradec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ponudba malih komunalnih čistilnih naprav
Izvajamo vgradnjo, servis ter vzdrževanje treh tipov MKČN, za katere smo mnenja da delujejo dobro. To so čistilne naprave PUROO ELEMENTS in AQUA max proizvajalca Zagožen, čistilna naprava Oxyfix C-90 podjetja S5 Projekt, čistilni napravi EcoBox in RoEco proizvajalca ROTO, ter čistilna naprava WPL Diamond podjetja F3m, Levstek doo

BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE ZAGOŽEN
Čistilne naprave Zagožen delujejo delujejo po SBR postopku čiščenja na način regulirane aeracije.
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-25-12-51-37.png

ČISTILNE NAPRAVE

Javno podjetja Komunala Slovenj Gradec d.o.o. - Delujemo na področju: koroška SlovenijaPonudba malih komunalnih čistilnih naprav
Izvajamo vgradnjo, servis ter vzdrževanje treh tipov MKČN, za katere smo mnenja da delujejo dobro. To so čistilne naprave PUROO ELEMENTS in AQUA max proizvajalca Zagožen, čistilna naprava Oxyfix C-90 podjetja S5 Projekt, čistilni napravi EcoBox in RoEco proizvajalca ROTO, ter čistilna naprava WPL Diamond podjetja F3m, Levstek d.o.o.

BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE ZAGOŽEN
Čistilne naprave Zagožen delujejo delujejo po SBR postopku čiščenja na način regulirane aeracije. Tako lahko na popolnoma biološki način očistijo tudi več kot 150 l odpadnih voda iz gospodinjstev na osebo v samo enem dnevu. Na voljo sta manjša čistilna naprava za do 8 uporabnikov (PUROO® ELEMENTS) in večja za do 49 uporabnikov (AQUAmax®).

PUROO® ELEMENTS - enostavna, zmogljiva in varčna MKČN
Tip PUROO® ELEMENTS je krmiljen s pomočjo enostavnega krmilnika, kjer lahko nastavimo poljubno število uporabnikov (do 8PE). Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznjenja prekatov ter izvleči ob predhodnem odvitju dveh varnostnih vijakov.

enostavno krmiljenje - brez električnih komponent in
vgrajena osnovna posoda za vzorčenje in možnost nadgradnje
Puroo Elements se prilagodi vsem okoliščinam (premajhna obremenitev ali visoke konice odvajanja odpadne vode)
nizka poraba električne energije: 0,33 kWh/dan.

BIOLOŠKA ČISTILNA NAPRAVA Oxyfix®C-90
Mala čistilna naprava Oxyfix C-90 je primerna za hiše, manjše stanovanjske objekte, kmetije ter poslovne in druge objekte.

Naprava je dimenzionirana za število uporabnikov od 2 do 5 PE, z možnostjo dodajanja volumenskih enot.

Ima stabilno betonsko in pravokotno oblika bazenov, kar omogoča cenovno ugodnejšo in enostavnejšo vgradnjo.Malo čistilno napravo Oxyfix C-90 proizvaja belgijski eloy water, katerega zastopnik prodaje v Sloveniji je podjetje S5 Projekt.


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | Javno podjetja Komunala Slovenj Gradec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | Javno podjetja Komunala Slovenj Gradec d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386