ČISTILNE NAPRAVE | Ilar Consulting, Inženiring d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Ponujamo certificirane (v skladu z 12566-3) in v svetu priznane izdelke. Naše čistilne naprave je mogoče z minimalnimi posegi nadgraditi v skladu s pričakovanimi zaostritvami zakonodaje v prihodnosti.

ponudbe
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-27-05-58-44.png

ČISTILNE NAPRAVE

Ilar Consulting, Inženiring d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, gorenjska, jugovzhodna, goriška, koroška, osrednjeslovenska, pomurska, zasavska, posavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, savinjska SlovenijaPonujamo certificirane (v skladu z 12566-3) in v svetu priznane izdelke. Naše čistilne naprave je mogoče z minimalnimi posegi nadgraditi v skladu s pričakovanimi zaostritvami zakonodaje v prihodnosti.


Izdelki so namenjeni prečiščevanju komunalne odpadne vode iz individualnih virov onesnaženja, kot so družinske ali vrstne hiše, manjši obrati, počitniški domovi in podobno.

Montaža je opravljena hitro in strokovno – TUDI V POPOLDANSKEM ČASU in MED VIKENDI!

Hiter odziv ter prijazno in strokovno osebje.

Po svetu je bilo vgrajenih že več kot 7000 čistilnih naprav Asio Variocomp.

Dobavimo lahko čistilno napravo poljubne kapacitete - po povpraševanju.

Ob upoštevanju drugih pogojev lahko za čistilno napravo pridobite tudi morebitna razpisana nepovratna sredstva občine, v kateri jo boste vgradili.

Čistilna naprava deluje s pritrjeno biomaso, s čimer se zagotovi bolj stabilno delovanje v spremenljivih snovnih obremenitvah.


Čistilna naprava AS-VARIOcomp K je rezultat izkušenj ter optimalnih tehnoloških rešitev in ravno zato zagotavlja zelo stabilen proces ter delovanje z minimalnimi zunanjimi posegi.


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | Ilar Consulting, Inženiring d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | Ilar Consulting, Inženiring d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam