ČISTILNE NAPRAVE | GRAMIKOM Nataša Černčič s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Za vse, ki želijo le največ za svoj denar. Čistilna naprava GRAF One2clean dosega odlične rezultate čiščenja ob minimalnih stroških delovanja.
ČISTILNE NAPRAVE - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
ČISTILNE NAPRAVEČISTILNE-NAPRAVE-2021-12-25-01-46-21.png

ČISTILNE NAPRAVE

GRAMIKOM Nataša Černčič s.p. - Delujemo na področju: goriška, jugovzhodna, osrednjeslovenska, zasavska, obalno-kraška, pomurska, gorenjska, koroška, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, posavska SlovenijaZa vse, ki želijo le največ za svoj denar. Čistilna naprava GRAF One2clean dosega odlične rezultate čiščenja ob minimalnih stroških delovanja. Moč čiščenja odpadne vode do 99%. Dolgi intervali praznjenja odvečnega mulja – enkrat na 3-4 leta. Tehnika vgrajena v konstrukcijsko zelo močan rezervoar CARAT, ki se ga lahko postavi tudi v vozne površine brez dodatnih gradbenih del, kot so izdelave podložnih in razbremenilnih betonskih plošč. Uporablja znano, preverjeno in dovršeno tehnologijo SBR. Priložen je močan teleskopski pokrov, ki se zlije z travnato površino in okolico, zanesljiva nemška elektronika in vrhunsko japonsko puhalo pa skrbita, da naprava deluje odlično v vseh pogojih.

Čistilna naprava tipa One2clean je bila testirana na neodvisnih nemških inštitucijah in ima vsa dovoljenja in certifikate, ki so potrebni ob vgradnji čistilne naprave v Evropi oz. v Sloveniji.

SPLOŠEN OPIS DELOVANJA :

Popolnoma biološka čistilna naprava One2clean očisti gospodinjsko vodo v samo 3 korakih. Naprava je sestavljena iz rezervoarja z eno 2/3 pregradno steno. Zaradi take izvedbe ni potrebe po črpanju v reaktorski del, niti vračanje aktivnega blata. Z uporabo One2clean tehnologije se kompletne odpadne vode takoj obdelajo s kisikom, ki se ga dovaja s puhalom v napravo. Za priklop čistilne naprave na vaš objekt, potrebujete le povezovalne cevi fi 110 mm od objekta do čistilne naprave in iz čistilne naprave v ponikalnico, (oz. med rezervoarji ), ter eno prosto cev za zračne cevi premera fi 75 mm.


ČISTILNE NAPRAVE

ČISTILNE NAPRAVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ČISTILNE NAPRAVE | GRAMIKOM Nataša Černčič s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČISTILNE NAPRAVE | GRAMIKOM Nataša Černčič s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386