ČIŠČENJE STREH | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Profesionalno čiščenje streh
Streha je najbolj izpostavljen del objekta in zunanji vplivi sčasoma terjajo svoj davek. Da boste vaši strehi zagotovili dolgo življenjsko dobo in hkrati tudi lepši videz, se odločite za profesionalno čiščenje.

ponudbe
ČIŠČENJE STREH - tipi-top.si


ČIŠČENJE STREHČIŠČENJE-STREH-2021-08-06-01-03-09.jpg

ČIŠČENJE STREH

KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaProfesionalno čiščenje streh
Streha je najbolj izpostavljen del objekta in zunanji vplivi sčasoma terjajo svoj davek. Da boste vaši strehi zagotovili dolgo življenjsko dobo in hkrati tudi lepši videz, se odločite za profesionalno čiščenje. Čiščenje opravljamo s pomočjo visokotlačnega čistilnika ali z mokro mivko, nato pa streho dodatno impregniramo z vodoodbojnimi premazi, da zagotovimo maksimalno zaščito in preventivo pred nadaljnjo škodo.

S pomočjo posebnega postopka poliranja do dna strehi zagotovimo zaščito pred kopičenjem umazanije, prodiranjem vlage ter nastankom alg in mahov. Čiščenje streh je priporočljivo vsakih 5–8 let.


ČIŠČENJE STREH

ČIŠČENJE STREH

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
ČIŠČENJE STREH | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ČIŠČENJE STREH | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam