Zemeljska dela | PONUDBA tipi-top.si


Za vsa zemeljska dela smo vam z veseljem na voljo!
Imamo svoj vozni park in gradbeno mehanizacijo, zato vam lahko nudimo hitre, kakovostne in cenovno konkurenčne storitve.Z zemeljskimi deli se večinoma soočamo pri pripravi terena za gradnjo objekta, ter po izgradnji objektov.
Zemeljska dela - tipi-top.si


Zemeljska delaZemeljska-dela-2022-01-10-10-56-15.jpg

Zemeljska dela

- Delujemo na področju: obalno-kraška, gorenjska, zasavska, goriška, primorsko-notranjska, posavska, podravska, savinjska, osrednjeslovenska, pomurska, koroška, jugovzhodna SlovenijaZa vsa zemeljska dela smo vam z veseljem na voljo!
Imamo svoj vozni park in gradbeno mehanizacijo, zato vam lahko nudimo hitre, kakovostne in cenovno konkurenčne storitve.Z zemeljskimi deli se večinoma soočamo pri pripravi terena za gradnjo objekta, ter po izgradnji objektov. Od izkopov, nasipov, utrditve terena, izkop gradbenih jam…
Nudimo:
– planiranje terena
– ureditev zemeljske okolice hiše
– ureditev dvorišča
– tlakovanje dvorišča
– asfaltiranje dvorišča
– izdelava betonskih škarp
– betonskih zidov
– betonskih ograj, montaža betonskih ograj
– izkopi jam
– izkopi za sisteme za deževnico…Imamo svojo lastno mehanizacijo in smo zato neodvisni od svojih partnerjev.


Zemeljska dela

Zemeljska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Zemeljska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Zemeljska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.