ZIDARSKA DELA | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Poleg izvedbe betonskih in armiranobetonskih zidov za vas izvedemo tudi vsa zidarska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin.
ZIDARSKA DELA - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
ZIDARSKA DELAZIDARSKA-DELA-2021-06-10-02-22-55.jpg

ZIDARSKA DELA

GRATING M Team, d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, zasavska, gorenjska, goriška SlovenijaPoleg izvedbe betonskih in armiranobetonskih zidov za vas izvedemo tudi vsa zidarska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin. Zidamo z betonskimi, opečanitmi ali siporeks zidaki, odvisno od načina in zahtev gradnje.
S strokovno podkovanimi delavci vsa zidarska dela opravimo kvalitetno in hitro, saj uporabljamo samo kakovostne materiale.

Za več informacij glede zidarskih del nas kontaktirajte!


ZIDARSKA DELA-ZIDANJE HIŠE

ZIDARSKA DELA-GRADNJA HIŠE

ZIDARSKA DELA

Zidarska dela v gradbeništvu zajemajo širok spekter različnih del. Pod zidarska dela spadajo:

– vgrajevanje hidroizolacije (vertikalne in horizontalne)

– zidanje različnih vrst zidov (betonski, opečanati, porobetonski)

– polaganje toplotne izolacije

– estrihi (izdelava estrihov)

– izdelava ometa (strojni omet, ročni omet)

– vgradnja, vzidava različnih elementov

– postavitev odrov


ZIDARSKA DELA

ZIDARSKA DELA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ZIDARSKA DELA | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ZIDARSKA DELA | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.