Tečaji - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Tečaji - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika tečaji - tipi-top.si


Tečaji računalništva-tipi-top.si

Tečaji računalništva
Kadring kadrovsko in poslovno svetovanje d o o

Tečaji računalništva

Tečaji računalništva

Učinkovito znanje upravljanja računalnika in računalniških programov prihrani čas in izboljša produktivnost!

Danes ni več vprašanje, ali se udeležiti tečaja računalništva ali ne, vprašati se morate le, katera znanja še potrebujete!

Dela brez računalnika si namreč sploh ne predstavljamo več in hiter napredek nas sili, da na tem področju ne stojimo na mestu, ampak da pogumno stopamo v korak s časom. Pri nas vam ponujamo tečaje računalništva, s katerimi bos... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Tečaji-tipi-top.si

Tečaji
Otroška akademija doo

Tečaji

Tečaji

Angleščina
Naš cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učenci, a popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, pravljice, risanke, gibalne aktivnosti (ples, joga) ter veliko ustvarjanja, dokler se ne naučijo tudi pisati.

Otroci se bodo učili besedišča, ki jim bo kasneje, v šolskih programih, olajšal tvorjenje celotnih povedi. Tekom tečaja bomo snov večkrat ponavljali preko različnih aktivnosti in jo tak... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Navtični tečaji-tipi-top.si

Navtični tečaji
Navigandum doo

Navtični tečaji

Navtični tečaji

Tečaj in izpit za voditelja čolna ter VHF
Navtična šola z največjo ponudbo v Sloveniji
Akreditirani s strani mednarodne zveze jadralnih šol in člani organizacije Academia Nautica Europea.
Ponujamo tečaj in izpit za voditelja čolna, VHF radijsko postajo ter mnogo več.

Naši tečaji obsegajo kvalitetna predavanja ter manevre na morju s poudarkom na varni plovbi s katerimi nadgradimo pridobljeno znanje, da opravite tečaj in izpit za voditelja čolna ter VHF ra... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Tečaji-tipi-top.si

Tečaji
GO TEL doo

Tečaji

Tečaji

Online tečaji
Pri online tečaju gre za dostop do gradiva, pojasnil, zajemov zaslonske slike, grafikonov, shematskih prikazov, videposnetkov reševanja določenih vaj in videoposnetkov že izvedenih tečajev. Na seminarju ali webinarju delamo na gradivu, ki se nahaja v online tečaju.

Pri online tečaju nimate opcije vprašanj in dodatnih pojasnil, ki ste jih deležni pri webinarju in seminarju.

Online tečaji
Naučite se kar iz domačega naslonjača!

Videoposne... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Tečaji joge-tipi-top.si

Tečaji joge

Tečaji joge

Tečaji joge

Tečaji joge, ki trajajo od 4 do 6 tednov so namenjeni vsem, ki bi se radi seznanili z osnovami joge ter tudi profesionalnim in rekreativnim športnikom kot dopolnitev drugim treningom.

Začetni in nadaljevalni tečaji za posamezen stil joge ali določen namen (za tekače, smučarje, pohodnike in druge) so odlična pot do moči in prožnosti telesa ter učinkovito obvladovanje stresa.

Izvajamo tudi tečaje za nosečnice, tečaj terapevtske joge za zdravo hrbtenico, te... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Tečaji - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tečaji - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam