Mobilne hiše - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Mobilne hiše - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika mobilne hiše - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
MOBILNE HIŠE-tipi-top.si

MOBILNE HIŠE
Riko Hiše doo

MOBILNE HIŠE

MOBILNE HIŠE

ZA RAZKOŠJE POČITNIŠKEGA BIVANJA
Zasnovali smo lesene modularne apartmaje in vanje vdihnili razkošje kakovosti bivanja v stiku z naravo. Ustvarili smo jih po principih trajnostne gradnje in jih prilagodili počitniškemu udobju. Z mislijo na prihodnost in z zavezo kakovosti. Za razkošje počitniškega bivanja.

Leseni modularni mobilni apartmaji REMMAS so večnamenske, trajne in cenovno dostopne bivanjske rešitve. Nudijo fleksibilen dizajn za kampe, smučarske re... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
GLAMPING HIŠICE-tipi-top.si

GLAMPING HIŠICE
TESKRO gradbeništvo ter obdelava in predelava lesa doo

GLAMPING HIŠICE

GLAMPING HIŠICE

Sofinancirana operacija: »GLAMPING HIŠICE dimenzij 3x4 m«
Opis projekta: Sofinanciranje nakupa CNC obdelovalnega centra – K2-Industry in skobeljnega stroja HM-3 proizvajalca Hans Hundegger, Nemčija.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vrednost sofinanciranja znaša: 256.086,00 €

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Glamping hiše-tipi-top.si

Glamping hiše
Mizarstvo Hrovat Marko Hrovat sp

Glamping hiše

Glamping hiše

Vrhunske glamping hišice, primerne tudi za petzvezdične destinacije!
Pop-up glamping bungalovi so odlična rešitev za aktivno delovanje na dinamičnem in hitro spreminjajočem se trgu, kjer se trendi turizma iz dneva v dan spreminjajo. Hiter čas izdelave in enostavna postavitev že vnaprej izdelanih enot predstavljata lažjo prilagodljivost trenutnim potrebam na trgu.
Široka izbira v različnih dizajnih
Bivalni glamping objekti so oblikovani tako, da jih je moč ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Glamping-tipi-top.si

Glamping
Andrej Tominc sp

Glamping

Glamping

Glamping je način razmišljanja za uporabnike, in iz naše izkušnje tudi za izdelovalca. Postavimo se v vlogo uporabnika, in hišice izdelamo tako, da so kar se da uporabne in prijetne za bivanje. ???? Naš proces dela vključuje tako zamisel, skiciranje, načrtovanje in končno izdelavo. Ker so želje in pričakovanja kupcev naša temeljna usmeritev, vedno skrbimo za nove oblike glamping hišic. Te so uporabnikom vedno bolj prijazne, omogočajo več udobja, še vedno pa o... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Mobilne hiše - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Mobilne hiše - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam