Masaže | MTC Fontana d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Masaže v Medicinskem in wellness centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Masaža je starodaven in nadvse učinkovit način lajšanja bolečin, utrujenosti ali drugih neprijetnih stanj, vključno s stresom.
Masaže - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
MasažeMasaže-2021-12-03-10-53-36.jpg

Masaže

MTC Fontana d.o.o - Delujemo na področju: zasavska, gorenjska, obalno-kraška, jugovzhodna, posavska, goriška, savinjska, podravska, pomurska, koroška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska SlovenijaMasaže v Medicinskem in wellness centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Masaža je starodaven in nadvse učinkovit način lajšanja bolečin, utrujenosti ali drugih neprijetnih stanj, vključno s stresom. Ugodno vpliva na splošno počutje, napetost mišic, gibljivost sklepov, povečuje voljnost in prožnost kože ter pospešuje odstranjevanje strupenih snovi iz telesa.

Klasične masaže
KLASIČNA DELNA MASAŽA HRBTA / 20min
Namenjena preventivi ali kurativi, sprošča mišice, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok, olje nahrani kožo, jo poživi in izboljšuje njeno voljnost.

Cena: 23,00€

Cena paketa (4+1): 92,00€KLASIČNA CELOTNA MASAŽA / 45min
Sprošča telo, lajša bolečine in omogoča psihično sprostitev, poživi krvni obtok in uravnava metabolizem, obravnavano je celotno telo brez glave in podplatov.

Cena: 35,00€

Cena paketa (4+1): 140,00€


Masaže

Masaže

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Masaže | MTC Fontana d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Masaže | MTC Fontana d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.