Masaže - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Masaže - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika masaže - tipi-top.si


Masaže-tipi-top.si

Masaže

Masaže

Masaže

Relax masaža oziroma antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti. Nekoliko več kot pri klasični masaži masiramo tudi dlani in stopala. Masažni prijemi so bolj nežni vendar vseeno dovolj močni, da vzbudijo popolno relaksacijo telesa.

Masaža se izvaja z aromatičnim masažnim oljem sivke, ki še posebej blagodejno vpliva na stres. Eterično olje sivke... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Masaže terapije vadbe-tipi-top.si

Masaže terapije vadbe
To Me doo

Masaže terapije vadbe

Masaže terapije vadbe

Za zdravje in dobro počutje
Doživeti boljše fizično ravnovesje in lagodnost, občutiti višji nivo energije in življenjskega elana, občutiti hitrejše rezultate po terapijah, doživeti nenasilen in spoštljiv dostop do vašega telesa med terapijo!

Dobra masaža učinkuje na vseh ravneh. Na telesni ravni sprošča in krepi mišice pospešuje venski pretok krvi, zvišuje raven hemoglobina,spodbuja pretakanje limfe, razteza vezivno tkivo sklepov. Na duševni ravni masaža n... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
MASAŽE-tipi-top.si

MASAŽE

MASAŽE

MASAŽE

V studio SO-MA izvajamo različne terapevtske masaže in masaže za sprostitev:
Klasična masaža telasa
Aroma masaža telesa
Soma masaža (aromaterapija)
Masaža s svečnim oljem
Terapevtska masaža
Indijska masaža glave
Refleksna masaža
Tradicionalna tajska masaža
Masaža obraza
Ročna limfna drenaža
Masaža z vročimi kamni
Masaža z vročo čokolado
Masaža z medom
Antistresna masaža telesa
Masaža v dvoje

KLASIČNA MASAŽA TELASA
Je ena najstarejših naravni... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Masaže in terapije-tipi-top.si

Masaže in terapije

Masaže in terapije

Masaže in terapije

Sprostitev in odmor od napornega ritma
Namenjena je ljudem, ki potrebujejo sprostitev in odmor od napornega in stresnega ritma življenja. Relaksacijska masaža telesa traja 90 minut, pri čemer se masira celotno telo (obraz, roke, noge, hrbet in prsni koš). Uporabljajo se manualne tehnike gladenja, gnetenja in tresenja.

Poudarek je na tehnikah gladenja, kjer se uporabljajo tako blazinice prstov, dlani kot tudi celotne podlahti. Izvajajo se dolgi in počasni g... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
MASAŽE-tipi-top.si

MASAŽE

MASAŽE

MASAŽE

Naglica sodobnega življenja, vse več sedenja in povečana umska dejavnost povzročajo celotnemu telesu velik stres. Masaža telesa vključuje tekoče povezane nize pomirjevalnih in spodbujevalnih gibov, ki prinašajo občutek skladja. Z masažo večjih površin lahko učinkoviteje razbremenimo telesne sisteme.

Masažo lahko uporabimo tudi za lajšanje določenih težav in stresa, z njo pa povečujemo tudi raven telesne energije. Masaža vpliva na vse telesne sisteme, izbolj... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
SALON TAJSKIH MASAŽ-tipi-top.si

SALON TAJSKIH MASAŽ
POČITEK UŽITEK doo

SALON TAJSKIH MASAŽ

SALON TAJSKIH MASAŽ

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridijanov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiski tradicionalne tajske tehnike na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Tako pripomoremo k učinkovitejšemu odpravljanju težav, kot so glavoboli, napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu, mravljinčenje v rokah, bolečine v križu itd. S tradicio... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Masaže-tipi-top.si

Masaže
MTC Fontana doo

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinskem in wellness centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Masaža je starodaven in nadvse učinkovit način lajšanja bolečin, utrujenosti ali drugih neprijetnih stanj, vključno s stresom. Ugodno vpliva na splošno počutje, napetost mišic, gibljivost sklepov, povečuje voljnost in prožnost kože ter pospešuje odstranjevanje strupenih snovi iz telesa.

Klasične mas... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Masaža-tipi-top.si

Masaža
Freja doo

Masaža

Masaža

Preden človek spregovori najprej začuti dotik in tudi sam je pred govorom sposoben dotika. Ko nekoga tolažimo, začutimo bolečino ali izrazimo ljubezen je dotik vedno prisoten. Sporazumevanje z dotikom je za človeka naravno. Dotik je nepogrešljiv del našega izražanja, zato z masažo lahko celostno pomagamo k izboljšanju kvalitete življenja.

Masaža je najstarejša in najbolj enostavna nega. Pri masaži uporabljamo različne metode gladenja, drgnenja, gnetenja in ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Masaže-tipi-top.si

Masaže

Masaže

Masaže

S kvalitetno izvedeno masažo dosežemo, da se po njej še dolgo počutimo sproščeni, polni energije, brez bolečin in zategnjenih mišic, pa naj bo to v vratu, hrbtu, križu, nogah ali po celem telesu. Ampak ena masaža verjetno za to ne bo dovolj. Redna masaža, ki je priporočljiva vsaj enkrat mesečno, pa vam to že zagotavlja.

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Masaže - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Masaže - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam