Keramika | Keragrad Novo mesto d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje ves čas sodeluje s strokovnimi institucijami (ZAG, GRADBENI INŠTITUT ) in tehničnimi službami dobaviteljev (MAPEI, UNIHEM) in pri tem daje poudarek pravilnim strokovnim rešitvam.

Pri oblogah dajemo velik poudarek primernosti podlag, predvsem betonom in estrihom, ki so osnovni predpogoj za kvalitetno izvedbo.
Keramika - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
KeramikaKeramika-2021-03-26-11-13-29.jpg

Keramika

Keragrad Novo mesto d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska, jugovzhodna, posavska SlovenijaPodjetje ves čas sodeluje s strokovnimi institucijami (ZAG, GRADBENI INŠTITUT ) in tehničnimi službami dobaviteljev (MAPEI, UNIHEM) in pri tem daje poudarek pravilnim strokovnim rešitvam.

Pri oblogah dajemo velik poudarek primernosti podlag, predvsem betonom in estrihom, ki so osnovni predpogoj za kvalitetno izvedbo. Pomembna je sestava betonov, starost, vsebnost vlage, ravnina, stiki z drugimi materiali.

Zato je zelo pomemben IZBOR LEPIL, oziroma veznih materialov. Le ti so odvisni od:

vrste podlage
namembnosti prostora
vrste ploščic
hitrosti obremenitve
Pomembni so tudi FUGIRNI MATERIALI, ki so lahko fugirne mase na cementi osnovi, v več barvah ali pa na EPOKSY osnovi za industrijske objekte, bazene.

Vsaka obloga mora imeti tudi DILETACIJE. To so stiki, ki so zapolnjeni s trajno elastičnim kitom in omogočajo različno delovanje podlag in so posebej pomembni na večjih obremenjenih površinah.
Poudarek dajemo tudi zaključkom, saj pri oblogah nudimo tipske zaključke po robovih palet, pripirah, stiki dveh različnih materialov. Ti zaključki so lahko iz PVC, aluminija, mesinga ali rosfrei, odvisno od želja in zahtev.

Estetski vidik oblog daje končno sliko izdelka, zato poudarek detajlom in natančnost izdelave pomenita osnovo brez katere ne gre.

Razen polaganja, Keragrad izvaja tudi alternativno hidroizolacijo MAPELASTIC ali MAPEGUM MAPEI; za kopalnice, plavalne bazene ipd., katera ima smisel tesnitve in s svojo elastičnostjo premosti tudi lasaste razpoke v podlagi.

Vse naštete tehnične zahteve, ob pravilni izbiri in uporabi ter estetskem smislu imamo kot osnovno pri ZNAKU KAKOVOSTI, potrjuje PRAVILNOST POSTOPKOV.


Keramika

Keramika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Keramika | Keragrad Novo mesto d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Keramika | Keragrad Novo mesto d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.