Keramičarstvo | Obrtnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V podjetju Obrtnik izvajamo hitro in kvalitetno polaganje keramike in celotne adaptacije oz. prenove kopalnic ter izdelava novih.
Keramičarstvo - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
KeramičarstvoKeramičarstvo-2021-05-10-10-34-03.jpg

Keramičarstvo

Obrtnik d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, goriška, obalno-kraška, jugovzhodna, gorenjska, posavska, primorsko-notranjska SlovenijaV podjetju Obrtnik izvajamo hitro in kvalitetno polaganje keramike in celotne adaptacije oz. prenove kopalnic ter izdelava novih.
Poskrbeli smo že za več kot 1000 kopalnic in različnih sanitarij v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Zavedamo se, da je tu zelo pomembna kvalitetna storitev, saj gre za prostore kjer prevladuje voda in s tem možnost do zelo neljubih dogodkov, hkrati pa je to tudi prostor kjer se naš dan največkrat začne in tudi konča.
Različni seminarji in sejmi na tem področju ki smo se jih udeleževali so pomembni pri tako trendovski panogi kot je keramičarstvo, ki danes ponuja široko paleto keramike, materialov in različnih izvedb.
V našem salonu je razstavljeno veliko keramike različnih proizvajalcev in različnih keramičnih izdelkov ter opreme , kot so wc-ji, bideji, tuš kadi, umivalniki,...
Naše storitve: polaganje keramike, prenova kopalnice, adaptacija kopalnice, izdelava nove kopalnice, polaganje terase, ...


Keramičarstvo

Keramičarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Keramičarstvo | Obrtnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Keramičarstvo | Obrtnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.