Kamnoseštvo - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Kamnoseštvo - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika kamnoseštvo - tipi-top.si


Kamnoseštvo-tipi-top.si

Kamnoseštvo
Boštjan Jenič sp

Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

Smo družinsko podjetje, ki se s kamnoseštvom ukvarja že kar 25 let. Prednost, ki jo prinese družinska celica kot osnovna enota podjetja, je vsekakor predanost delu, ki ga opravljamo, in sicer tako poslovno kot tudi zasebno. Ponosni smo na našo tradicijo in kvaliteto izdelkov, od katere ne odstopamo, temveč jo le še izboljšujemo. V podjetju je zaposlenih 15 strokovnjakov z dolgoletno prakso in kopico izkušenj s področja kamnoseštva. Poslujemo tako na področju S... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamnoseška dela-tipi-top.si

Kamnoseška dela
Svitan doo

Kamnoseška dela

Kamnoseška dela

Kamnoseška dela

Izvajamo vsa kamnoseška dela z materialom ali samo delo: kamnite škarpe (suhozidne, fugirane), oblaganje zidov (fasade), talne kamnite obloge, kamniti tlaki (naraven kamen, skrilj), kombinacije les kamen korec. Izvedemo in svetujemo glede na vaše želje.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008 za namen investiranja in gradnjo objektov.

Naša osnovna dejavnost je gradbeništvo: gradnja novih objektov, obnova in adaptacije, zidanje vseh vrst... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamnoseštvo-tipi-top.si

Kamnoseštvo
Kamnoseštvo Granitko doo

Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

Zaradi vremenskih vplivov se na zunanjih površinah uporablja predvsem granit. Zaradi svoje trdote, trajnosti in barvne raznolikosti je izjemno primeren za zunanje okenske police, prav tako pa se lahko uporablja za notranje police. tu bi dala povezavo na materiale-granit.
V notranjih prostorih, pa se zaradi zelo velike izbire barv in odtenkov, lahko uporablja tudi tehnični kamen. Združuje izbrane visokokakovostne naravne surovine z najsodobnejšimi tehnologijam... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamnoseštvo-tipi-top.si

Kamnoseštvo
KAMNOSEŠTVO JAKŠA GRANITIKA proizvodnja in storitve doo

Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

Kot smo ljudje sami različni, tako tudi nagrobnike, zadnjo uslugo in pomnik bližnjemu, ne moremo izdelovati kot serijski izdelek. V našem podjetju bomo uresničili vaše želje, ali pa nam dovolite, da vam svetujejo naši oblikovalci.

Katere dokumente in informacije potrebujemo pri naročilu oziroma povpraševanju za nagrobnik:

dovoljenje za postavitev z okvirnimi dimenzijami groba (dokument dobite pri upravljalcu pokopališča oziroma na sedežu KS)
ali je tere... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamnoseštvo-tipi-top.si

Kamnoseštvo
Marnit doo

Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

V podjetju Marnit se ukvarjamo z maloprodajo izdelkov iz naravnega kamna, kompletno izvedbo kamnoseških storitev (od izmer, izdelave izdelkov do vgradnje le teh) in z veleprodajo polizdelkov in izdelkov iz naravnega kamna.

Naše dejavnosti obsegajo vse storitve s področja obdelave in prodaje kamna s poudarkom na maloprodaji izdelkov iz naravnega kamna in izvedbi kamnoseških storitev, ki vključujejo vse faze procesa – izmere površin, izdelavo izdelkov in konč... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
DEKORATIVNI KAMEN-tipi-top.si

DEKORATIVNI KAMEN
AJAK doo

DEKORATIVNI KAMEN

DEKORATIVNI KAMEN

Vaše življenje povezujemo z udobnimi prostori
Naravni dekorativni kamen je okolju prijazen produkt in daje pridih naravne lepote in elegance. Vašemu prostoru bo dal novo svežino in izboljšal kakovost bivanja. Ima močan vizualni učinek in s svojimi nepravilnimi oblikami privlači pozornost.

Uporablja se za dekoracijo notranjih ali zunanjih prostorov. V notranjih prostorih največkrat krasi kamine ali pa se uporabi kot obloga sten, stebrov, kopalnic, bazenov. ... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Kamnoseštvo Meglič-tipi-top.si

Kamnoseštvo Meglič

Kamnoseštvo Meglič

Kamnoseštvo Meglič

Večnost in neminljivost kamna ponazarjata večno življenje. S spreminjanjem oblik skal poskušamo ustvariti oblike, ki ponazarjajo različne simbole življenja, smrti, večnosti … ali zgolj všečne oblike, ki jih namenjamo spominom na naše pokojne. Pri nas prisluhnemo željam strank. Skupaj poskušamo poiskati najoptimalnejše restive pri oblikovanju in izdelavi nagrobnih spomenikov. Ponujamo tudi ostale kamnoseške storitve, kot so popravilo grobov, izdelava napisov na... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Kamnoseštvo - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamnoseštvo - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam