KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Pohvalimo se lahko s strokovno ekipo zaposlenih, znanjem, izkušnjami in celotno opremo, ki nam omogoča, da lahko v podjetju sami poskrbimo za izvedbo kleparskih izdelkov, ki so poleg strehe pomemben detajl.


V podjetju nudimo tudi krivljenje pločevine po želji stranke.
KLEPARSTVO - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
KLEPARSTVOKLEPARSTVO-2021-07-11-06-12-10.jpg

KLEPARSTVO

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaPohvalimo se lahko s strokovno ekipo zaposlenih, znanjem, izkušnjami in celotno opremo, ki nam omogoča, da lahko v podjetju sami poskrbimo za izvedbo kleparskih izdelkov, ki so poleg strehe pomemben detajl.


V podjetju nudimo tudi krivljenje pločevine po želji stranke.


Ponujamo sledeče kleparske izdelke:

Žlebovi, žlote, odtočne cevi, odkapna pločevina
Dimniška obroba
Zračnik
Okenske police


KLEPARSTVO

KLEPARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.