Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si


Ko govorimo o fasaderstvu, najprej pomislimo na barvo hiše, linije speljane po njej in ostale male detajle, ki hišo naredijo tako zelo posebno. Že res da vse to daje hiši nek značaj in naredi velik vtis na zunanje opazovalce, vendar pa to ni edini dober pomen fasadnih sistemov.
Fasade in fasadni sistemi - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Fasade in fasadni sistemiFasade-in-fasadni-sistemi-2021-08-08-11-23-07.jpg

Fasade in fasadni sistemi

- Delujemo na področju: savinjska, pomurska, podravska, zasavska, posavska, koroška SlovenijaKo govorimo o fasaderstvu, najprej pomislimo na barvo hiše, linije speljane po njej in ostale male detajle, ki hišo naredijo tako zelo posebno. Že res da vse to daje hiši nek značaj in naredi velik vtis na zunanje opazovalce, vendar pa to ni edini dober pomen fasadnih sistemov. Če se malo poglobimo, lahko ugotovimo, da z dobrim fasadnim sistemom nam in naši hiši nudimo trajno ugodje, privarčujemo pri ogrevanju saj se zmanjša izguba energije med samim ogrevanjem in nenazadnje s tem prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja.

Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo.

Za vse fasadne sisteme se tudi izobražujemo. Imamo tudi potrdila o opravljenih tečajih.

Postopek:
Primerno izbrati fasadni sistem.
Primerno izbrati toplotno izolacijo.
Izolacija mora imeti zadostno debelino.
Če želimo popoln zaključni sloj ali oblogo mora biti celotna izvedba pravilna.
Detajle mora izvesti izkušen mojster, ki ima največ občutka za to.
Če je vseh pet točk upoštevanih in pravilno izpolnjenih iz tega dobimo trajnost fasadnega ovoja, trajno klimatsko ugodje in pa nenazadnje tudi estetsko ugodje.


Fasade in fasadni sistemi

Fasade in fasadni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.