FASADE | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Fasada predstavlja ključni element zunanje podobe stavbe. Vizualno jo opredeljujeta struktura in barva zaključnega sloja.
FASADE - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
FASADEFASADE-2021-08-08-10-33-34.jpg

FASADE

A.M.D. Gradnje, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, posavska, zasavska SlovenijaFasada predstavlja ključni element zunanje podobe stavbe. Vizualno jo opredeljujeta struktura in barva zaključnega sloja. Že od nekdaj velja za njen obraz in je zelo pomembna pri njenem izgledu. A že dolgo ni več samo to.

Fasada objekt varuje pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so nihanja temperature, drugimi vremenskimi vplivi in onemogoča toplotne mostove. Obenem omogoča ustrezno izoliranost hiše in skrbi, da hiša diha. Njenega pomena se še posebej zavedamo v času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in omejenosti virov. Slabo izoliran objekt lahko namreč na različnih mestih izgublja veliko energije. Zato je zelo pomembna njena kvalitetna izvedba.

Glavne naloge fasade
Estetska funkcija

Toplotna izolacija

Zvočna izolativnost

Zaščita pred zunanjimi vplivi

Manjša poraba energije

Fasaderstvo je v zadnjih letih izjemno napredovalo. Napredku pa sledimo tudi v podjetju, saj danes pri delu uporabljamo najsodobnejše materiale, sodobno strojno opremo in fasadne odre. Usposobljeni smo za izdelavo kakovostnih in modernih fasad, ki vam bodo zagotovile udobno ter energetsko varčno bivalno okolje.

Ponujamo vam profesionalne fasaderske storitve
Izdelava vseh vrst fasad
Izdelava toplotno izolacijske fasade
Obnovo fasad
Popravilo razpok na fasadi
Izdelava napuščev na fasadah
Izdelava barvne po želji naročnika

A.M.D. Gradnje, d.o.o.
Naše delo prilagodimo željam in potrebam naročnikov, ter tako zagotovimo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo.


FASADE

FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADE | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADE | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.