Betonarna | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Proizvajamo veliko vrst betona, ki so certificirani ( IRMA) ter ga na vašo željo dostavimo na željen naslov. Na voljo imamo avtomešalce 7 m3 / 10 m3 ter avtomešalce s črpalko dolžine 24m in 28m ter tudi avtočrpalko 40 m.
Betonarna - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
BetonarnaBetonarna-2021-04-17-10-29-55.jpg

Betonarna

ŠuštarTrans d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaProizvajamo veliko vrst betona, ki so certificirani ( IRMA) ter ga na vašo željo dostavimo na željen naslov. Na voljo imamo avtomešalce 7 m3 / 10 m3 ter avtomešalce s črpalko dolžine 24m in 28m ter tudi avtočrpalko 40 m. Imamo lasten laboratorij, v katerem vam uredimo vso potrebno dokumentacijo za beton.


Betonarna

Betonarna

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Betonarna | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Betonarna | ŠuštarTrans d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.