ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE | PONUDBA tipi-top.si


Smo sodobno družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo, ki vam nudi celovite gradbene storitve na področju nizkih gradenj. Večletna tradicija in izkušnje so garancija za kvalitetno izvedbo naših storitev.
ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJEASFALTIRANJE-IN-TLAKOVANJE-2022-01-03-10-18-00.jpg

ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, goriška, pomurska, zasavska, gorenjska, primorsko-notranjska, podravska, posavska, obalno-kraška, koroška, savinjska, jugovzhodna SlovenijaSmo sodobno družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo, ki vam nudi celovite gradbene storitve na področju nizkih gradenj. Večletna tradicija in izkušnje so garancija za kvalitetno izvedbo naših storitev. Trudimo se, da vam zagotovimo celostno in časovno usklajeno storitev pri čemer prihranite čas in denar, prejmete pa kvalitetno storitev. Podjetje danes zaposluje ekipo izkušenih mojstrov s katero obvladuje celoten postopek gradnje od začetka do finalizacije objektov.

Izkušeni delavci, znanje in orodje so ključ do pravilne, zanesljive, strokovne in točne izpeljave projektov. Za izvedbo vseh del uporabljamo najkvalitetnejše materiale in najboljše tehnike. Za svoje delo jamčimo z večletno garancijo na vsa opravljena dela.

Tukaj smo, da zgradimo vaše sanje!

ZAKAJ NAS IZBRATI?

Zanesljivost od začetka do konca projekta
Prilagodljivost
Individualen pristop
Tehnično usposobljen kader
Svetovanje za vse vrste projektov
Velik vozni park potrebne gradbene mehanizacije

Izvajamo vse vrste strojnega in ročnega asfaltiranja (izgradnja dvorišč, parkirišč, kolesarskih poti, pešpoti, obnova dotrajanih asfaltnih vozišč).

Predpriprava terena (priprava terena je ključna faza za kasnejše polaganje asfalta, tlakovcev ali podobnih izdelkov. Uredimo izkop in poskrbimo za dobavo in prevoz peska ter postavitev robnih elementov).
Vgradnja asfalta (strojno, ročno)
Sanacija obstoječih asfaltnih površin (krpanje, izravnave)

Tlakujemo vse vrste tlakovcev z vašo ali našo izbiro, za kar se lahko v naprej dogovorimo, izvedemo predhodno ureditev terena z nasutjem in utrditvijo.

Betonske prane plošče
Granitne kocke
Tlakovci
Polaganje robnikov
Izdelava škarp


ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE

ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - ASFALTIRANJE IN TLAKOVANJE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.