Čistilne naprave | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Biološka čistilna naprava Zagožen tip PUROO® ELEMENTS temelji na aerobnem čiščenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo različnih krmilnikov tipa: ECO, S ali SSW.
Čistilne naprave - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Čistilne napraveČistilne-naprave-2021-12-25-12-32-12.jpg

Čistilne naprave

Zagožen d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, obalno-kraška, goriška, gorenjska, zasavska, podravska, pomurska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, savinjska, koroška SlovenijaBiološka čistilna naprava Zagožen tip PUROO® ELEMENTS temelji na aerobnem čiščenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo različnih krmilnikov tipa: ECO, S ali SSW. V čistilno napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznjenja prekatov ter izvleci ob predhodnem odvitju dveh varnostih vijakov.

Prednosti tipa PUROO® ELEMENTS:
+ celoten proces je krmiljen s pomočjo enostavnega krmilnika
+ vgrajen kroglasti plovni ventil, ki nadomešča elektromagnetne ventile
+ že vgrajena osnovna posoda za vzorčenje in možnost nadgradnje
majhna poraba električne energije 0,33 kWh/dan
+ ne glede na to, ali gre za premajhno obremenitev ali visoke konice dovajanja odpadne vode, se PUROO® ELEMENTS preprosto prilagodi vsem okoliščinam
+ primarni usedalnik in SBR reaktor sta povezana. Večja izravnalna površina, ki nastane zaradi tega, pomeni boljšo zmogljivost čiščenja pri nihajoči obremenitvi. Čas zadržanja odpadne vode se zato občutno podaljša zaradi primernega volumna primarnega usedalnika.
+ čistilni modul je lahko izvleci brez dodatnega praznjenja prekatov
+ v ohišju čistilne naprave ni električnih komponent
+ možnost nastavitve krmilnika do 8 PE

Srce naše AQUAcare ponudbe izdelkov za trajnostno ravnanje z vodami je biološka čistilna naprava Zagožen, tip AQUAmax®, ki smo jo ravno tako razvili v sodelovanju z nemškim podjetjem ATB. Popolnoma biološka čistilna naprava AQUAmax®, deluje na principu reguliranega vpihovanja kisika (aeracije) in je primerna za vsa gospodinjstva, saj lahko učinkovito in na naravi prijazen način že v samo enem dnevu povsem očisti tudi več kot 150l odpadnih voda iz gospodinjstva na osebo – brez dodajanja kemičnih in bioloških preparatov, in to do takšne stopnje, da so parametri očiščene vode na izpustu tudi do polovice manjši od zakonsko zahtevanih.

5+ za AQUAmax®
+ ZNATEN PRIHRANEK zaradi cenejšega prevoza,vgradnje, vzdrževanja, praznenja in porabe električne energije - tudi do 1.000 € prihranka v prvih treh letih od nakupa čistilne naprave;
+ ZANESLJIVO DELOVANJE – neslišno in povsem avtomatizirano - brez dodatnega praznenja prekatov, nastavljanja ventilov ali dodajanja bioloških in kemičnih preparatov – njeno delovanje lahko opcijsko nadzorujete tudi preko svojega mobilnega telefona;
+ PREVERJENA REŠITEV – vrhunski nemški čistilni tehnologiji zaupa kar 80.000 zadovoljnih kupcev po vsem svetu, 40 let tradicije podjetja Zagožen d.o.o. na področju izdelkov za vodovod in kanalizacijo s pooblaščenim servisom pa je garant, da bodo za vgradnjo, priklop in redno vzdrževanje v še čistilne naprave AQUAmax® dolgoročno skrbeli zanesljivi in odzivni slovenski strokovnjaki;
+ DELUJE TUDI V VAŠI ODSOTNOSTI - ponoči in ko ste v službi ali na dopustu čistilna naprava AQUAmax®samodejno preklopi na varčevalni način delovanja in se ob povečanem dotoku avtomatsko vrne nazaj v normalno delovanje;
+ ZAJAMČENA KAKOVOST in VARNOST NAKUPA - 50 letna pričakovana življenjska doba podzemnega ohišja čistilne naprave in 2 leti garancije na vse tehnične dele, vsi potrebni mednarodni certifikati in CE oznaka, certifikat kakovosti ISO 9001 in ISO 14001.

Zahtevajte ODLIČNOST! Izberite ČISTILNE NAPRAVE ZAGOŽEN!


Čistilne naprave

Čistilne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Čistilne naprave | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Čistilne naprave | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.