Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

Žlebovi - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.

ponudbe


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubrikoRubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika žlebovi - tipi-top.si


ŽLEBOVI-tipi-top.si

ŽLEBOVI
ŽLEBOVI GRIČ doo

ŽLEBOVI

ŽLEBOVI

Vizija podjetja je nuditi kakovostne storitve in izdelke našim kupcem, ter s prilagodljivostjo, novimi izdelki in znanjem sodelovati z našimi strankami tudi dolgoročno. Naš namen je prepričati tudi najbolj zahtevne stranke s tradicionalno kakovostjo in poštenimi cenami, kot to počnemo že od leta 1994. Še naprej želimo uspešno konkurirati največjim proizvajalcem na tem področju in se s pomočjo dolgoletnih izkušenj in vlaganj v novo tehnologijo širiti tudi na no... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Žlebovi-tipi-top.si

Žlebovi
EGRO Zorman doo

Žlebovi

Žlebovi

Ogrevanje žlebov in odtokov meteorne vode
V zimskem času je na strehah ob sneženju pričakovati večje količine snega. Pri debelejši plasti se sneg na strešni površini tali tudi pri zunanjih temperaturah znatno pod 0°C. Sneg je dokaj dober toplotni izolator in zato se takšno taljenje pojavlja tudi pri solidno izoliranih objektih.

Taljenje snega povzročajo tudi sončni žarki, ki prihajajo do izraza predvsem konec januarja in stopnjevano v februarju.

Posledi... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Žlebovi-tipi-top.si

Žlebovi
KOZOVINC doo

Žlebovi

Žlebovi

V podjetju Kozovinc d.o.o. izdelujemo bakrene, aluminijaste, pocinkane žlebove ter žlebove iz cinkotit pločevine. Žlebovi so lahko iz različnih materialov in v različnih barvnih odtenkih. Dimenzije žlebov so standardne (40, 33, 28 in 25), dolžina pa je lahko največ 6,40 m. Žlebovi so lahko polkrožne ali kvadratne oblike, Večino žlebov imamo stalno na zalogi.

V našem podjetju smo vam Na voljo za vsa vprašanja v zvezi z žlebovi in ostalimi krovsko kleparskimi... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
Žlebovi-tipi-top.si

Žlebovi
SKRIN doo

Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi in ostali krovski izdelkiKvalitetni žlebovi različnih vrst Pri nas poteka tudi izdelava krovskih izdelkov iz bakrene, jeklene in aluminij pločevine. Krovski izdelki, ki so izdelani na zalogo, se skladiščijo na suhem in v hladnem prostoru, kjer so krovski izdelki zaščiteni pred vlago, toploto in vročino. V ponudbi pa je tudi izdelava korvskih izdelkov po naročilu.Brez krovskih izdelkov kot npr. žlebov si dandanes praktično ne moremo zamisliti strehe, sa... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam